Officielt logo for den engelske pokalturnering FA Cup

Dagens fidus: Bolton Wanders nedprioriterer FA Cuppen

Kamp: Bristol City – Bolton
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Units: Fire ud af fem

Odds: 1,55 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Bristol City og Bolton støder sammen på Ashton Gate Stadium i aften klokken 20:45. En eventuel vinder af dette opgør kan spille sig videre til 1/8-finalerne af den engelske FA Cup, og vi har på fornemmelsen, at hjemmeholdet ender med at trække det længste strå i denne duel. Udeholdet er nemlig elendigt kørende og kæmper samtidig en hård kamp for deres liv i ligaen. Derfor kunne vi sagtens se dem nedprioritere verdens ældste pokalturnering og stille med en masse reservespillere og unge talenter.

Bolton er på vej i Sky Bet League 1

Værterne er ganske godt kørende og har været det nærmest hele sæsonen. I EFL Championship er de således placeret på en syvendeplads med 44 point, som de har skrabet sammen via tolv sejre, otte uafgjorte og otte nederlag med en samlet målscore på 35-29. Deres topscorer er Famara Diedhiou med otte fuldtræffere i ligaen, og han var på pletten så sent som i lørdags, hvor han blev matchvinder med sin scoring til 0-1 efter 70 minutter på City Ground mod Nottingham. Det ville ikke undre os, hvis han også får netmaskerne til at blafre mod The Trotters.

Gæsterne kæmper derimod en hård kamp for overlevelse, da de ligger placeret under nedrykningsstregen. Sølle 22 point er det blevet til ud af 84 mulige, mens de kun har fået netmaskerne til at blafre 18 gange. Som om det ikke var slemt nok, så er der endda også blevet scoret intet mindre end 42 gange imod dem. Der er altså nok at se til for deres yderst pressede cheftræner Phil Parkinson. Vi kunne sagtens se ham spare sine største stjerner i aften og fokusere på næste uges altafgørende bundbrag mod Reading.

Bolton har i øvrigt ikke prøvet at vinde på fremmed græs siden midten af august måned, så der skal virkelig ske ting og sager, hvis de skal bryde den negative spiral mod topholdet Bristol City på Ashton Gate Stadium. Vi kan simpelthen ikke forestille os, at det skulle lykkedes dem i aften.

Derfor er dagens fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,55 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin