Dagens fidus: Det er nu eller aldrig for Zidanes tropper

Kamp: Leganes – Real Madrid
Fidusen: Udeholdet vinder første halvleg
Odds: 2,00 hos bet365

Følg spilforslaget hos bet365

Real Madrid har ikke gjort det særlig godt i La Liga, og nu får de en chance for at få vendt skuden i Copa del Rey mod Leganes på udebane. Hjemmeholdet ligger og flirter med nedrykningsstregen på nuværende tidspunkt. Hvis ikke kongeklubben kan komme ud af deres kæmpe krise mod Leganes, så er det svært at se, hvem de skal kunne få en sejr imod.

Zidane er en presset mand

Selvom Zinedine Zidane har vundet Champions League to år i træk samt ligaen i sidste sæson, så har denne sæson været langt fra godkendt. Efter en overbevisende spansk Super Cup-sejr over Barcelona, så blev de nummer to efter Tottenham i deres Champions League-gruppe. I La Liga er de tættere på nedrykningsstregen end førstepladsen. Der skal altså nogle helt andre boller på suppen for Zizou og co., hvis de skal have chancen for at vinde et trofæ i år.

Faktisk har Zidane hverken som træner eller spiller formået at vinde Copa del Rey. Hvis 2018 bliver året, hvor det kommer til at ske, ville det være yderst tiltrængt. Paris Saint-Germain venter i Champions League, og de scorer mål for sjov på nuværende tidspunkt. Barcelona har også for længst hægtet dem af i ligaen. Det mest realistiske bud på trofæ der kan vindes i år er derfor den spanske pokalturnering. Derfor kommer han nok også til at stille med en relativ stærk startopstilling i aften mod Leganes.

Vi har på fornemmelsen at denne pokalkamp kommer til at blive vendepunktet for den kriseramte kongeklub, og derfor tror vi også på, at de kommer til at føre kampen, når dommeren fløjter til pause.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder første halvleg. Det giver lige nu odds 2,00 hos bet365, men vi kan ikke garantere, at oddset bliver ved med at være så højt.

Følg spilforslaget hos bet365