Kevin De Bruyne varmer op før en Manchester City-kamp

Dagens fidus: Kevin De Bruyne får netmaskerne til at blafre

Kamp: Manchester City – Burton
Fidusen: Kevin De Bruyne scorer i kampen
Units: Fire ud af fem

Odds: 3,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Manchester City tager hjemme på Etihad Stadium imod Burton fra Sky Bet League One i den første af to Carabao Cup-semifinaler. Når man tænker på, at Pep Guardiola brugte rigtig mange af sine store stjerner i 7-0-sejren over Rotherham i søndags, så burde der være plads til et par profiler i startopstillingen igen. En af dem som nok får noget yderst tiltrængt spilletid er den skadesplagede belgier Kevin De Bruyne. Han har således kun spillet 332 minutter indtil videre i denne sæson.

KDB kommer tilbage på sporet

Da The Citizens blev engelske mestre i sidste sæson var der ikke den store tvivl om, hvem der var deres helt store profil. Kevin De Bruyne dominerede den centrale midtbane nærmest hele sæsonen, men han har ikke haft mulighed for at gentage den flotte bedrift. Han har nemlig misset intet mindre end 22 opgør på grund af diverse knæskader. Nu ligner det dog endelig, at han er ved at finde tilbage tilbage til fordums styrke. Det blev da i hvert fald til 67 minutter på banen i søndags. Her nåede han endda også at notere sig for en enkelt assist, inden han blev skiftet ud til fordel for det hollandske talent Philippe Sandler.

Efter vores bedste overbevisning så vælger Pep Guardiola at lade sin belgiske stjerne starte inde i aften. Selvfølgelig for at give ham noget mere spilletid, men også i håbet om at han kan få netmaskerne til at blafre for første gang siden han scorede i 2-3-nederlaget til Crystal Palace den 22. december. Umiddelbart kunne vi sagtens se det scenarie udspille sig. Man City ligner således et mandskab som tager alle fire turneringer yderst seriøst i denne sæson. Man skal heller ikke glemme, at The Citizens vandt Carabao Cuppen i sidste sæson. Derfor vil de gøre alt for at genvinde denne titel, hvilket nok også vil afspejle sig i deres startopstilling.

De Bruyne får i øvrigt med stor sandsynlighed også lov til at tage et par frispark, hvis den ligger til hans højreben.

Derfor er dagens fidus, at Kevin De Bruyne scorer i kampen til odds 3,00 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin