Dagens fidus: Ikke mange mål mellem Chelsea og Norwich

Kamp: Chelsea – Norwich
Fidusen: Under 2,5 mål
Odds: 2,28 hos NordicBet

Følg spilforslaget hos NordicBet

Chelsea og Norwich skal mødes endnu engang, da det endte uden mål på Carrow Road for 10 dage siden. Der er heller ikke meget som tyder på, at det bliver nogen målfests på Stamford Bridge. Hjemmeholdet har spillet 0-0 tre gange i træk, mens udeholdet heller ikke har for vane at score særlig mange mål.

Målløse mandskaber

The Blues har som skrevet før ikke lavet et eneste mål i deres sidste tre kampe, og der er heller ikke gået nogen ind i den anden ende. Det er altså ikke ligefrem fordi, at de spiller særlig underholdende kampe på nuværende tidspunkt. På Carrow Road den 6. januar blev der sparet en del spillere, men de havde stadig masser af offensiv firepower på banen, så det var noget af en overraskelse, at de måtte forlade banen uden at score. Den 10. januar mod Arsenal i Carabao Cuppen kom de i stærkeste opstilling, men kunne stadig ikke nedbryde den kompakte Gunners-defensiv, selvom de var plaget af skader. Leicester fik endda smidt en mand ud den 13. januar, men The Blues formåede stadig ikke at få scoret mod The Foxes.

The Canaries har heller ikke ligefrem spillet champagnebold i deres sidste fem kampe. De har således kun scoret fem mål, og der er kun blevet scoret en enkelt gang imod dem. Det betyder, at de har holdt fire clean sheets, hvilket er endnu en indikator for, at Chelsea ikke får særlig nemt ved at score mod dem, selvom de spiller på Stamford Bridge. Chelsea burde dog nok komme på tavlen i dette opgør, men de scorer nok ikke mere end to mål. Da vi ikke regner med, at Norwich kommer på tavlen, burde der komme under 2,5 mål.

Derfor er dagens fidus, at der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 2,28 hos NordicBet.

Følg spilforslaget hos NordicBet