Dagens fidus: De franske mestre forsætter sejrsstimen

Kamp: Monaco – Nice
Fidusen: 1
Odds: 1,75 hos 888sport

Følg spilforslaget hos 888sport

Monaco har vundet deres sidste fire hjemmekampe på stribe, mens Nice har haft problemer på fremmed græs i hele sæsonen. Det ligner derfor en hjemmesejr, når de franske mestre tager imod Mario Balotelli og co. hjemme på Stade Louis II. Historisk set har hjemmeholdet da også et godt tag på Nice, når de kommer på besøg.

Formstærke franske mestre

Monaco har vundet seks ud af deres sidste syv opgør, mens den sidste kamp endte målløst. Derudover scorer de rigtig mange mål for tiden (18 mål i deres sidste syv kampe). Deres topscorer er columbianske Radamel Falcao som står noteret for 15 træffere i Ligue 1. Det har kun Edinson Cavani fra Paris Saint-Germain gjort bedre med 19 styk.

Falcao er ekstremt stærk til at score mål med hovedet, og det kunne han også godt gøre i aften. Sidst de to mandskaber mødtes på Stade Louis II, scorede han endda hele to gange. Faktisk har Nice kun formået at vinde en enkelt gang på udebane mod Monaco i deres sidste syv indbyrdes opgør. Det var den 27. september 2014, hvor det blev til en 0-1-sejr på et mål af Carlos Eduardo. I de resterende seks kampe er det blevet til fem Monaco-sejre og en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 10-4 i Monacos favør.

Historisk set er det altså tit, at det ender med en hjemmesejr, når Monaco tager imod Nice, og det er der mange ting, som taler for sker igen i aften. De franske mestre har været ekstremt stærke hjemme på Stade Louis II, og Nice har været dårligt kørende på fremmed græs i denne Ligue 1-sæson. Monaco har således vundet otte ud af deres ti hjemmekampe, mens Nice har tabt fire ud af deres ni opgør på udebane.

Derfor er dagens fidus, at Monaco vinder kampen til odds 1,75 hos 888sport.

Følg spilforslaget hos 888sport