Dagens fidus: Spalletti og Inter kommer tilbage på sejrssporet mod SPAL

Kamp: S.P.A.L. 2013 – Inter
Fidusen: 2
Odds: 1,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Luciano Spalletti og Inter har ikke vundet i deres seneste fem kampe, og det er nu eller aldrig, hvis de vil have en sejr i Serie A. De skal nemlig en tur til Stadio Paolo Mazza for at møde oprykkerne fra SPAL som ligger og roder rundt under nedrykningsstregen. Hvis ikke de formår at få en sejr i dag, så bliver de fuldstændig hægtet af i topstriden. Der er derfor tonsvis af incitament til at få tre point på kontoen.

Kriseramte oprykkere

SPAL har heller ikke ligefrem spillet sprudlende fodbold i denne sæson. De står således noteret for tre sejre, syv uafgjorte og 11 nederlag i Serie A med en samlet målscore på 22-39. Derfor ligger de tredjesidst i tabellen med 16 point, hvilket betyder, at der er to point op til sikkerhed. De har dog ikke vundet i deres seneste fire opgør, hvor det er blevet til to uafgjorte og to nederlag med en samlet målscore på 5-10. Det er altså ved at være sidste udkald, hvis de vil have vendt den synkende skude inden det er for sent, men det bliver ikke nemt mod et Inter-mandskab som har den brandvarme Mauro Icardi på toppen.

Icardi har scoret 18 ligamål i denne sæson, og det er nok til en andenplads på topscorerlisten. Den eneste som har lavet flere kasser er Ciro Immobile fra Lazio, som står noteret for 20 Serie A-træffere. Spydspidsen fra Inter har dog haft en lidt sløv periode på det sidste, hvor det kun er blevet til fire mål i de sidste ti kampe for klubben. Det burde dog være muligt at finde vej til netmaskerne mod SPAL som har indkasseret 39 mål i 21 kampe. Hvis Icardi kommer på tavlen, så burde Inter også vinde opgøret.

Derfor er dagens fidus, at Inter vinder kampen til odds 1,65 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin