Dagens fidus: Sejr til Pione Sisto og co. i bundbrag

Kamp: Levante UD  – Celta de Vigo
Fidusen: 2
Odds: 2,33 hos NordicBet

Følg spilforslaget hos NordicBet

Begge mandskaber har virkelig brug for en sejr, når Levante UD tager imod Celta  de Vigo hjemme på Estadi Ciutat de València. De to hold ligger nemlig og roder rundt i bunden af La Liga. Der er heller ikke særlig langt ned til den forkerte side af nedrykningsstregen. Hjemmeholdet er placeret på en 16. plads med 18 point. Udeholdet har 22 point og ligger på en 15. plads.

AsSisto

Kongen af assists i La Liga er dansker, og han hedder Pione Sisto. Der er dog en hel del danskere i Celta Vigo. Særligt Daniel Wass har været i god form i denne sæson, og han scorede da også på et lækkert lob, da Celta mødte Real Madrid på hjemmebane den 7. januar. Wass står noteret for fire mål og fem assists i ligaen, men Pione Sisto har dog været endnu mere imponerende. Han har nemlig lavet tre mål og ni assists i 18 kampe, hvilket betyder, at han er den mest assisterende spiller i La Liga foran verdensstjernen Lionel Messi. Barcelona-legenden står noteret for seks oplæg i denne sæson.

Historisk set har Celta de Vigo et rigtig godt tag på Levante, når de møder dem på Estadi Ciutat de València. I de sidste fire opgør er det nemlig endt med Celta-sejre på henholdsvis 1-2, 0-1, 0-1 og 0-1. Det er altså et stadion, hvor danskerklubben plejer at vinde, og der er ikke meget som tyder på, at det ændrer sig i aften. Levante UD har nemlig ikke vundet på hjemmebane siden den 21. oktober, hvor det blev til en 3-0-sejr over Real Sociedad. Celta Vigo derimod vandt deres sidste udekamp mod Deportivo de La Coruña med 1-3 på Estadio Riazor.

Derfor er dagens fidus, at Celta de Vigo vinder kampen til odds 2,33 hos NordicBet.

Følg spilforslaget hos NordicBet