Dagens fidus: Lazio løber ind i endnu et nederlag

Kamp: Lazio – Juventus
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Lazio måtte se sig slået med 2-1 i søndags på Stadio San Paolo, da to scoringer i første halvleg af José María Callejón og Arkadiusz Milik sørgede for en 2-1-sejr til Napoli. Juventus kunne derimod snuppe en stensikker sejr på 3-0 over Chievo, og den kunne endda have været større, hvis Cristiano Ronaldo havde scoret på sit straffespark. Nu mødes disse to mandskaber så på Stadio Olimpico. Her har vi på fornemmelsen, at det ender med endnu en sejr til Den Gamle Dame. I så fald vil det være sjette gang på stribe, at de vinder på lige netop dette stadion.

Ronaldo sikrer sejren

Værterne har ikke været inde i en særlig gode periode de sidste par måneder. Deres sidste tolv kampe er således endt med tre sejre, fem pointdelinger og fire nederlag med en samlet målscore på 17-15. Deres topscorer er, som sædvanlig fristes man til at sige, Ciro Immobile med elleve fuldtræffere i Serie A. Derudover står han også noteret for to oplæg. Vi kan dog ikke rigtig se ham få netmaskerne til at blafre i aften, og det bliver også svært for hans hold at få point ud af deres anstrengelser.

Gæsterne ligner et stensikkert bud på en italiensk mester for ottende gang på stribe. De har således vundet atten opgør, spillet to uafgjort og har endda også den klart bedste defensiv i ligaen. Elleve mål har de indkasseret i tyve kampe, hvilket må siges at være yderst imponerende. Vi kunne godt se dem præstere endnu et clean sheet i aften, og da vi samtidig har på fornemmelsen, at den femdobbelte Ballon d’Or-vinder Cristiano Ronaldo får netmaskerne til at blafre, så lugter det en smule af en smal udesejr.

Man skal også huske på, at Den Gamle Dame har vundet deres sidste seks opgør på Stadio Olimpico. Rent faktisk har Lazio ikke form[et at score på eget græs mod Juventus siden den 25. januar 2014, så der er plads til forbedring. Vi tror dog heller ikke, at det lykkedes for dem i aften.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,05 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin