Dagens fidus: Harry Kane gør det onde ved The Gunners

Kamp: Tottenham – Arsenal
Fidusen: Harry Kane scorer i kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er dømt Nordlondon-derby på Wembley Stadium klokken 13:30, når Tottenham tager imod Arsenal. Det plejer sjældent at gå stille for sig, når netop disse to mandskaber støder sammen, og vi forventer endnu et brag af en kamp. Harry Kane plejer at gøre det ganske godt mod The Gunners, og vi kunne sagtens se ham få netmaskerne til at blafre igen i dag. Særligt fordi han har scoret tre mål i sine seneste fem opgør mod sin barndomsklub.

Kane er kold og kynisk foran kassen

Værterne er ved at forpurre deres ellers ganske gode sæson. Efter at have tabt med 2-1 til Burnley på Turf Moor og 2-0 til Chelsea på Stamford Bridge, er der lige pludselig blot fire point ned til Unai Emery og co. på fjerdepladsen, hvilket vil sige, at hvis de skulle tabe til dem i dag, så er der blot et enkelt points forskel på de to mandskaber. Det er ikke mere end et par uger siden, at de kæmpede en hård kamp med Liverpool og Manchester City om top to, men nu skal de fokusere på at få kvalificeret sig til Champions League i stedet for.

Gæsterne har derimod sat en solid sejrsstime sammen og er ved at komme tilbage på ret køl. Først slog de bundproppen Huddersfield med 1-2 på Kirklees Stadium, og de havde heller ikke store problemer med at slå kriseramte Southampton med 2-0 hjemme på Emirates Stadium. I onsdags blev Bournemouth banket sønder og sammen med 5-1 på eget græs, så der mangler bestemt ikke selvtillid og tro på tingene i deres trup for tiden. Vi tror dog, at de kommer på en svær opgave mod Spurs på Wembley.

Særligt fordi de ikke har formået at besejre dem på fremmed græs siden den 23. september 2015. Her sørgede to scoringer af Mathieu Flamini for en 1-2-sejr og avancement i Carabao Cuppen. Siden den dag er det blevet til to nederlag og en enkelt pointdeling med en samlet målscore på 5-2. Den engelske goalgetter har lavet tre af disse kasser. Vi tror, at han noteret sig for fuldtræffer nummer fire i dag.

Derfor er dagens fidus, at Harry Kane scorer i kampen til odds 2,00 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin