Burnleys hjemmebane Turf Moor

Dagens fidus: Nu stopper stimen for Sean Dyche og Burnley

Kamp: Burnley – Tottenham
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Burnley tager imod Tottenham på Turf Moor i dag klokken 13:30. Hjemmeholdet har ikke tabt siden anden juledag, og det har været med til at se sende dem op på den rigtige side af nedrykningsstregen. Udeholdet har dog vundet deres sidste fire ligaopgør på stribe og kæmper en hård kamp med Manchester City og Liverpool om det engelske mesterskab. Umiddelbart tror vi mest af alt på, Sean Dyche løber ind i endnu et nederlag til Mauricio Pochettino. Son Heung-min er det mest oplagte bud på en eventuel matchvinder.

Burnleys flotte stime stopper mod Spurs

Værterne er inde i en rigtig fornuftig stime af ubesejrede opgør. De har rent faktisk ikke prøvet at tabe siden den 26. december. Siden den dag er det blevet til sejre over West Ham, Huddersfield Town, Fulham og Brighton & Hove Albion. Derudover har de spillet uafgjort med både Watford, Manchester United og Southampton. I skrivende stund er der fire point ned til Ralph Hasenhüttl og Southampton under den faretruende nedrykningsstreg, så de kan ikke føle sig helt sikre endnu. De er dog bestemt på rette spor for tiden.

Gæsterne er placeret på en tredjeplads i Premier League med fem point op til The Citizens og The Reds i top to. Særligt på fremmed græs er de i fremragende form. Her er det blevet til elleve sejre og blot to nederlag med en samlet målscore på 30-13. For at finde deres seneste tabte kamp på udebane, skal vi helt tilbage til den 2. december, hvor de måtte se sig slået med 4-2 på Emirates Stadium af ærkerivalerne og bysbørnene fra Arsenal. Siden har de besejret både Leicester City, Everton, Cardiff City og Fulham. Både Harry Kane og Dele Alli er i øvrigt tilbage på træningsbanen, så de kan få deres længeventede comeback i dette opgør.

I vores optik ender dette med en smal Spurs-sejr på et enkelt mål. Deres sydkoreanske stjerne Son Heung-min har scoret fire gange på stribe, og vi kunne sagtens se ham gøre det til fem i streg mod Sean Dyche og The Clarets.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,70 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin