Dagens bwin fidus: Nu stopper sejrsstimen for Wolves

Kamp: Wolves – Liverpool
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,62 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er to mandskaber i rigtig fin form, som mødes på Molineux Stadium i aften klokken 20:30. Wolves har således vundet tre kampe i træk. Liverpool står derimod noteret for fem vundne opgør på stribe. Umiddelbart hælder vi mest til, at hjemmeholdets stime stopper. Udeholdet ser simpelthen alt for stærke ud og har gjort det nærmest hele sæsonen. Udover at score rigtig mange mål så har de nemlig også ligaens bedste defensiv, hvilket er hovedårsagen til, at vi finder dem på førstepladsen i Premier League.

Klopps tropper er ikke til at stoppe

Værterne lå længe og rodede rundt i den kedelige ende af tabellen, men efter at have slået både Chelsea, Newcastle og Bournemouth har de fået kæmpet sig helt op på syvendepladsen. Det må siges at være yderst imponerende, da der blot er et enkelt point op til kriseramte Manchester United i top seks. Det ville dog være et mindre mirakel, hvis de kan forblive i top ti hele sæsonen, og det tror vi heller ikke rigtig på, at de er i stand til. Særligt fordi deres offensiv ikke er særlig godt kørende. De scorer således kun lidt mere end ét mål per kamp.

Gæsterne har derimod været placeret helt i toppen af tabellen hele sæsonen. Efter de engelske mestre fra Manchester City tabte til Chelsea på Stamford Bridge har de endda lagt sig helt alene i spidsen. Vil de blive ved med at være førerhold, så skal de simpelthen også være i stand til at snuppe sejren og tage tre point på Molineux Stadium mod en oprykker. Også selvom Wolves har vundet tre i træk og har set stærke ud hele december måned.

Vi regner med en smal Liverpool-sejr og scoringer fra enten Mohamed Salah, Sadio Mané og/eller Xherdan Shaqiri. Vi kan ikke rigtig se hjemmeholdet score. Det er da også hovedårsagen til, at vi regner med The Reds snupper deres sjette sejr på stribe og sætter yderligere pres på The Citizens i toppen af tabellen.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,62.

Følg spilforslaget hos bwin