Dagens bwin fidus: Ole Gunnar får en god start på trænertilværelsen

Kamp: Cardiff – Manchester United
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Så skete det endelig. José Mourinho er fortid i Manchester United, hvilket betyder, at Ole Gunnar Solskjær kommer til at stå i spidsen for dem, når de skal møde Cardiff i Wales klokken 18:30. Vi tror helt sikkert på, at han kan få den perfekte start på trænertilværelsen, da dette er et opgør som simpelthen skal vindes. I hvert fald hvis Man Utd vil have nogen som helst chance for at slutte i top fire og derved kvalificere sig direkte til Champions League-gruppespillet til næste sæson.

Trodsreaktion fra de røde djævle

The Bluebirds svinger en hel del for tiden og har efterhånden gjort det længe. I deres seneste ti kampe er det blevet til seks nederlag og fire sejre med en samlet målscore på 12-16. Deres helt store akilleshæl er de manglende clean sheets. De har således kun formået at holde buret rent en enkelt gang i denne periode. Derudover har de forladt banen tre gange uden selv at score. Waliserne har kun to point ned til den faretruende nedrykningsstreg. Det kan altså godt gå hen og blive en lang sæson for dem, hvis de ikke snart får sat en solid sejrsstime sammen.

De røde djævle er i kæmpe krise og har intet mindre end elleve point op til Chelsea på fjerdepladsen. Det er den der giver direkte adgang til CL. Efter at have fået bøllebank af Liverpool på Anfield i søndags, så fik bestyrelsen også nok af den såkaldte “Special One”. Portugiseren fik sparket tirsdag morgen, og nu er det så op til Ole Gunnar at få dem igennem et relativt nemt jule- og nytårsprogram. Her møder de udover aftenens modstander også Huddersfield, Bournemouth og Newcastle. Hvis ikke der bliver sat mellem ni og tolv point ind på kontoen i disse fire opgør, så kan de godt glemme alt om at slutte i top fire.

Vi regner med, at enten Anthony Martial eller Romelu Lukaku bliver matchvinder. Solskjær får derfor efter vores bedste overbevisning den perfekte start på trænertilværelsen. Derudover får de hårdtprøvede United-fans også for en gangs skyld noget at juble over. Hvis man ser bort fra tirsdagens trænerfyring naturligvis!

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,65.

Følg spilforslaget hos bwin