Officiel hjemmebane for Sosnowiec i den polske Ekstraklasse

Dagens bwin fidus: Legia snupper førstepladsen i Ekstraklasse

Kamp: Zagłębie Sosnowiec – Legia Warszawa
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er bund imod top i den polske liga, når Zagłębie Sosnowiec byder Legia Warszawa op til dans i aften klokken 20:30 på Stadion Ludowy. Hjemmeholdet har kun formået at hente tolv point 57 mulige, og der er hele fem point op til nærmeste hold fra deres sidsteplads. Udeholdet spiller derimod med der hvor det er sjovest – nemlig i toppen af tabellen. 36 point er det blevet til indtil videre, og hvis de vinder dette opgør, så kommer de á point med Lechia på førstepladsen.

Legia buldrer bare derudaf

Sosnowiec leder med lys og lygte efter en succesoplevelse. De ser dog ikke rigtig ud til at være i stand til at finde den for tiden. Ikke siden den 20. oktober har de smagt sejrens sødme, og der bliver simpelthen scoret alt for mange mål imod dem. Det blev da også i den grad ustillet mod Lech på eget græs for fire dage siden, hvor de tabte med tenniscifrene 0-6. I pausen var de kun bagud med et par stykker, men anden halvleg blev en ren legestue for modstanderholdet. Deres målmand måtte således se sig passeret yderligere fire gange.

Legia buldrer bare derudaf. I deres 16 seneste kampe har de vundet ni, spillet fem uafgjort og blot tabt en enkelt. Det var den 9. november mod Pogon, så det er efterhånden ved at være et kapitel til glemmebogen. Rent faktisk var denne dato også sidst der blev scoret mod dem. Det vil altså sige, at de på imponerende vis har holdt buret rent i godt og vel seks uger. Vi har meget svært ved at se Sosnowiec score. Da vi samtidig har fuld tiltro til, at spanske Carlos Daniel López Huesca kan få netmaskerne til at blafre i den anden ende, så begynder der at tegne sig et billede af, hvorfor topholdet burde vinde forholdsvis komfortabelt mod bundholdet.

Man skal heller ikke glemme, at værterne kan kravle op på førstepladsen med en sejr, hvilket vil sige, at de har masser af incitament til at vinde i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin