Dagens bwin fidus: Sarri og Chelsea snupper tredje sejr på stribe

Kamp: Wolverhampton – Chelsea
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,80 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Wolverhampton fik en fornem start på tilværelsen efter oprykningen til Premier League, men man må så sandelige sige, at gassen er gået totalt af ballonen siden da. Deres cheftræner, Nuno Santos, er en yderst presset mand, og hvis der ikke snart kommer nogle sejre på bordet, så skal han nok til at kigge sig om efter et andet job. Umiddelbart tror vi dog ikke på at han får tre point mod topholdet Chelsea i aften. Rent faktisk tvivler vi på, at ham og hans hold overhovedet får point ud af deres anstregelser på Molineux Stadium.

Wolves har ikke vundet i månedsvis

Wolves har efterhånden ikke smagt sejrens sødme siden starten af oktober måned. Her lykkedes det dem at besejre Crystal Palace med 0-1 på Selhurst Park. Matt Doherty stod for opgørets enlige scoring efter en times tid. Siden da har der dog ikke været særlig meget at smile over, da de har tabt med 0-2 til Watford, 1-0 til Brighton & Hove Albion, 2-3 til Tottenham Hotspur, 0-2 til Huddersfield Town og 2-1 til Cardiff City. Deres eneste point de sidste to måneder kom i midten af november måned, da det lykkedes dem at spille 1-1 på Emirates Stadium med Unai Emerys Arsenal.

The Blues tabte sæsonens første kamp mod Tottenham på Wembley den 24. november, da de blev spillet ud af banen og måtte se sig slået med 3-1 på scoringer af Dele Alli, Harry Kane og Son Heung-min. De kom dog lynhurtigt tilbage på sejrssporet mod PAOK i Europa League, hvor de vandt stensikkert med 4-0. Mod Fulham i søndags var der heller aldrig den store tvivl opgørets udfald, da Pedro bragte dem foran allerede efter fire minutter. Ruben Loftus-Cheek lukkede og slukkede i slutfasen og sørgede for en 2-0-sejr.

Vi kan simpelthen ikke forestille os, at Wolverhampton skulle overraske i aften. Chelsea skal bruge tre point for at følge med de øvrige tophold, og dem tror vi på, at de får. Eden Hazard, Álvaro Morata og Pedro kunne allesammen gå hen og blive udslagsgivende og/eller kampafgørende.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,80.

Følg spilforslaget hos bwin