Officielt logo for den spanske pokalturnering Copa del Rey

Dagens bwin fidus: Aritz Aduriz gør det igen mod Huesca

Kamp: SD Huesca – Athletic Bilbao
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er i sandhed to kriseramte mandskaber, som støder sammen i 1/16-finalerne af Copa del Rey på Estadio El Alcoraz. SD Huesca har ikke prøvet at vinde en fodboldkamp siden midten af august måned, hvor de slog Eibar med 1-2 på udebane. Athletic Bilbao ligger højst overraskende og roder rundt under den faretruende nedrykningsstreg i La Liga. Selvom baskerne vandt det omvendte opgør med 4-0 på San Mamés Stadium, så tror vi stadig, at de har hårdt brug for at tænke selvtillid i aften.

Bilbao har brug for en succesoplevelse

Huesca er inde i en fuldstændig forfærdelig stime. Rent faktisk har de tabt intet mindre end ti af deres seneste fjorten opgør, mens de resterende fire er endt uafgjort. Som om det ikke var slemt nok, så har de ikke engang formået at holde buret rent en eneste gang i denne periode. Deres klart største lavpunkt i denne sæson kom den 2. september, hvor de blev banket sønder og sammen med 8-2 på Camp Nou af FC Barcelona. Lionel Messi og Luis Suárez scorede to gange hver. Både Jordi Alba, Ivan Rakitić og Ousmane Dembélé kom også på tavlen.

Bilbao er ikke meget bedre kørende, men har alligevel fået skrabet lidt flere point sammen end deres modstander. I mandags spillede de en fin første halvleg på fremmed græs mod Levante, men det hjalp ikke særlig meget. De endte nemlig alligevel med at tabe 3-0. Der skal meget snart tankes noget selvtillid og tro på tingene hos baskerne, og den bedste måde at gøre det på er ved at få nogle sejre. Det ville overhovedet ikke undre os, hvis deres cheftræner Eduardo Berizzo stiller med alle sine stjerner i aften. Også selvom de principielt er videre efter 4-0-sejren i det omvendte opgør.

Aritz Aduriz kunne godt få noget tiltrængt spilletid, og hvis det ender med at blive tilfældet, så tror vi på, at han er bedste bud på en matchvinder. Han noterede sig således for to fuldtræffere på San Mamés Stadium for lidt over en uges tid siden.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,65.

Følg spilforslaget hos bwin