Officielt logo for den engelske Checktrade EFL Trophy

Dagens bwin fidus: Macclesfield lider endnu et nederlag på udebane

Kamp: Newcastle Academy – Macclesfield
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Selvom der både er Premier League og Ligue 1 på programmet i dag, så synes vi alligevel, at dagens bedste fidus findes i den engelske pokalturnering Checkatrade Trophy. Her skal kriseramte Macclesfield op imod toptændte Newcastle Academy. Det opgør lugter i vores optik langt væk af en hjemmesejr. The Magpies har nemlig snuppet otte ud af ti mulige sejre, mens det blot er blevet til et enkelt nederlag og en pointdeling. Deres modstander har til gengæld tabt mere end halvdelen af deres seneste ti kampe.

Macclesfield er elendige på udebane

Værterne har vundet tre opgør i træk over henholdsvis Leeds U/23, Stoke U/23 og Grimsby med en samlet målscore på 8-4. Særligt på hjemmebane ser de totalt ustoppelige ud. Her er det blevet til fire ud af fem mulige sejre, mens deres eneste pointtab kom mod Middlesbrough U/23 den 26. oktober. Her måtte de sig slået med 1-3. Det kan vi dog slet ikke forestille os komme til at ske i aften. De har nemlig danske Elias Sørensen på holdkortet. Han har allerede noteret sig for tretten fuldtræffere i lige så mange kampe for sin klub.

Gæsterne er til gengæld totalt elendige på fremmed græs. Denne sæson har de prøvet at spille på udebane fjorten gange, hvilket har resulteret i to sejre en enkelt pointdeling og intet mindre end elleve nederlag med en samlet målscore på 14-36. Der bliver altså scoret cirka ét mål i snit, mens de lukker mere end to ind. Rigtig dårlig kombination hvis man gerne vil vinde, og det er da også hovedårsagen til, at vi ikke tror på, at de kan trække det længste strå i aften.

Efter vore bedste overbevisning så lugter det her langt væk af en sejr til Newcastle Academy, og det ville slet ikke undre os, hvis vi ender med at få dansk matchvinder i form af Elias Sørensen. Et andet godt bud kunne være Callum Roberts. Englænderne har noteret sig for otte fuldtræffere og syv oplæg i tolv opgør, hvilket må siges at være dybt imponerende.

Derfor er dagens bwin fidus, hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin