Dagens bwin fidus: Hammers får bøllebank af Spurs

Kamp: West Ham – Tottenham
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,78 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Klokken 16:00 tager West Ham imod Tottenham hjemme på London Stadium, og du kan følge opgøret på 6’eren med optakt fra klokken 15:00. Her på redaktionen har vi på fornemmelsen, at den kamp ender med en udesejr, da gæsterne er i forrygende form med tre sejre på stribe og to clean sheets i processen. Værterne tabte derimod med 1-0 til Brighton & Hove Albion på Amex Stadium før landskampspausen. Derudover så har Harry Kane fundet målnæsen frem igen. Det ville bestemt ikke undre os, hvis han får kuglen forbi Łukasz Fabiański i dag.

Harry Kane ligner en matchvinder

The Hammers var efter en helt horrible sæsonstart med fire nederlag på stribe endelig kommet ind i en god periode, da de vandt over både Everton og Manchester United, mens de formåede at spille uafgjort med Chelsea. Glæden skulle dog vise sig at være kortvarig, da Glenn Murray med sin scoring efter 25 minutter sørgede for en 1-0-sejr til The Seagulls den 5. september. Nu skal de så forsøge at komme tilbage på sejrssporet, men den mission tvivler vi på, at de lykkedes med.

Spurs er nemlig kommet ind i fin sejrsstime. De har således slået både Brigton, Huddersfield og Cardiff den seneste måneds tid. Harry Kane har scoret tre ud af deres fem mål, så der er god grund til at holde øje med ham i dette opgør. Også selvom han ikke har scoret mod West Ham siden den 23. september sidste år, hvor ham og Christian Eriksen sørgede for en 2-3-sejr. Den danske midtbanemaestro er desværre stadig skadet, så ham kommer vi ikke til at se. Der er dog nok kvalitet og talent i Tottenham-truppen til at tage tre point alligevel.

I øvrigt plejer kampe mellem disse to klubber at være målrige. Der er således blevet scoret intet mindre end tolv mål i deres sidste tre opgør, hvilket vil sige fire scoringer i snit. Der kunne altså godt være tale om en regulær målfest, hvis den stime fortsætter. Særligt hvis Harry Kane fortsætter de fornemme takter.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,78.

Følg spilforslaget hos bwin