Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: Endnu en kedelig kamp mellem Århus og Aalborg

Kamp: AGF – AaB
Fidusen: Kampen ender uafgjort
Odds: 3,30 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er de to største jyske byer som støder sammen søndag klokken 18:00 på Ceres Park & Arena, når David Nielsen og AGF tager imod Morten Wieghorst og AaB. Når disse to mandskaber mødes, så plejer der at være statsgaranti for en masse tænding og spænding, men der har derimod ikke været særlig mange mål på det seneste. Rent faktisk er de sidste to indbyrdes opgør begge endt helt uden scoringer. Vi forudser mere af samme skuffe i aften og sætter vores lid til endnu en pointdeling.

Det lugter langt væk af X

De Hvii’e har en ekstremt stabil defensiv, da de blot har indkasseret elleve mål i denne sæson og holdt buret rent fem gange indtil videre. Det er næstbedst af samtlige mandskaber i Superligaen – kun overgået af FC København. Deres akilleshæl er de manglende mål. Der er således kun blevet lavet 14 scoringer, hvilket er hovedårsagen til, at de blot har vundet tre kampe. Derimod er det blevet til intet mindre end otte pointdelinger, hvilket er klart flest af samtlige hold. Alle deres uafgjorte opgør er nok til en top seks-placering på nuværende tidspunkt, da de ligger á point med Brøndby på femtepladsen.

De bolchestribede nordjyder er inde i en mindre krise, selvom de ligger på en delt tredjeplads – á point med Esbjerg. De har nemlig blot vundet en af deres sidste syv Superliga-kampe, og det er simpelthen ikke godt nok, når man tænker på det materiale, som de har at arbejde med. Offensiven er stadig ekstremt uskarp, selvom de har hentet både Philipp Ochs, Lucas Andersen og Tom van Weert. Morten Wieghorst har udløb til sommer, og hvis han ikke snart får skabt noget positiv udvikling i det aalborgensiske, så bliver den kontrakt nok ikke forlænget.

Både århusianerne og aalborgenserne har stabile defensive og svært ved at score mål. Derudover kan de begge leve med et enkelt point i aften. Dette opgør lugter langt væk af et kryds. Vi kunne rent faktisk sagtens forestille os, at det ender 0-0, da både David Nielsen og Morten Wieghorst vil sikkert gå defensivt til værks.

Derfor er dagens bwin fidus, at kampen ender uafgjort til odds 3,30.

Følg spilforslaget hos bwin