Esbjerg på et kort

Dagens bwin fidus: John Lammers snupper sejren mod Allan Kuhn

Kamp: Esbjerg – Hobro
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,83 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Superliga-bolden ruller igen, og runde nummer 13 starter med en kamp mellem Esbjerg og Hobro på Blue Water Arena. Hjemmeholdet er i fin form og er kravlet helt op på en delt tredjeplads i tabellen. Udeholdet er på trods af en sejr før landskamppausen stadig i krise, da de ligger isoleret på sidstepladsen. Særligt deres defensiv er i store problemer. De indkasserer således næsten tre mål per opgør. Derudover er deres offensiv heller ikke særlig skarp. De får nemlig kun netmaskerne til at blafre én gang per kamp. Rigtig dårlig kombination hvis man gerne vil overleve i Danmarks bedste fodboldrække.

Hobro har en dårlig defensiv

Esbjergenserne startede sæsonen ud med at sejle rundt i forsvaret, men man må så sandelig sige, at John Lammers har fået styr på tropperne. De har således kun indkasseret to scoringer i deres seneste fire ligakampe. Det er da også hovedårsagen til, at de på nuværende tidspunkt ligger lunt i svinget til at slutte i top seks efter 26 spillerunder. Den 7. september slog de AC Horsens på CASA Arena med 1-2 på mål af Adnane Tighadouini og Adrian Petre, så der er god grund til optimisme i Esbjerg-truppen for tiden.

Hobrogenserne vandt godt nok med 3-2 over FC Nordsjælland på DS Arena den 7. september, men det var på en utrolig tynd baggrund. Kasper Hjulmands mandskab ramte overhovedet ikke dagen og forærede dem det ene mål efter det andet. Derudover er det stadig bekymrende, at de ikke har præsteret et eneste clean sheet på trods af, at de efterhånden har haft tolv forsøg. Allan Kuhn er altså stadig en yderst presset mand, selvom han er relativ ny i klubben og lige har leveret tre tiltrængte point. Vi regner med, at hans trænersæde bliver en smule varmere efter i aften. Vi har har nemlig svært ved at se Hobro holde buret rent eller få netmaskerne til at blafre.

I vores optik lugter det her af smal sejr til Esbjerg, da de simpelthen har mere selvtillid og tro på tingene for tiden. Et eventuel bud på en matchvinder kunne være Adrian Petre, da han har scoret to mål i sine sidste tre opgør. Begge har dog været fra 11-meter-pletten.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,83.

Følg spilforslaget hos bwin