Dagens bwin fidus: Walsall løber ind i Wigan-kniven

Kamp: Walsall – Wigan Athletic
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Walsall og Wigan krydser klinger i aften på Bescot Stadium klokken 20:45. Vi synes, at det ligner en sikker sejr og tre point til udeholdet. Hjemmeholdet er nemlig i fuldstændig forfærdelig form, da de har tabt fire ud af deres sidste fem kampe. Wigan er også tvunget til at vinde, hvis de vil følge med de øvrige tophold i tabellen. Det burde da også være en overkommelig opgave. Særligt når man tænker på, at de er ubesejret i deres seneste fire opgør.

Walsall er skidt kørende

Når man kigger på de sidste fem kampe, som Walsall har spillet, så kan man lynhurtigt se, at det ikke går særlig godt. Den 24. februar tabte de med 1-2 på hjemmebane til topholdet Blackburn Rovers. Tre dage senere løb de ind i et 2-1-nederlag på udebane til Peterborough United. Den 3. marts blev det til deres eneste sejr i en måneds tid, da de formåede at slå Southend United med 0-3 på udebane. Glæden varede dog ikke længe, da de tre dage efter selv tabte med 0-3 til Rochdale på hjemmebane. Deres seneste kamp blev spillet den 10. marts, og her tabte Walsall igen – denne gang med 2-0 på udebane til det andet tophold Shrewsbury Town. Der er altså ikke meget at glæde sig over for de trofaste Walsall-fans, og de skal nok heller ikke regne med det store i aften.

Wigan i fin form

Udeholdet har nemlig gjort det ganske glimrende i deres seneste fire opgør, hvor det er blevet til otte point. Den 24. februar slog de Rochdale med 1-0 på hjemmebane og den 4. marts spillede de 2-2 på udebane med førerholdet Blackburn Rovers. Seks dage senere blev det til 3-3 med Scunthorpe United på hjemmebane, og i deres sidste ligakamp besejrede de Bradford City på udebane med 0-1. Man skal altså stå tidligt op for at slå Wigan Athletic på nuværende tidspunkt, og det har vi ikke den store fidus til, at Walsall er i stand til. Det skal også nævnes, at Wigan sendte mægtige Manchester City ud af FA Cuppen, da de vandt 1-0 på en Will Grigg scoring.

Den nordirske angriber i øvrigt i fin form med seks mål i sine sidste ti kampe for klubben. Han kunne også godt komme på tavlen igen i aften. Vi har på fornemmelsen, at Will Grigg og co. trækker sig sejrrigt ud af denne duel på Bescot Stadium.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,65.

Følg spilforslaget hos bwin