Dagens bwin fidus: Det ligner lidt en udesejr i Serie C

Kamp: Reggina 1914 – Casertana
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er masser af kampe i Serie C, og vi er kommet frem til den konklusion, at en sejr til udeholdet er alt for højt sat i en af dem. Reggina 1914 skal nemlig hjemme på Stadio Oreste Granillo op imod et Casertana-hold i total topform. De har nemlig vundet deres sidste fire kampe på stribe, så det er svært at se, hvorfor de skulle være underdogs i aften. Hjemmeholdet er nemlig ikke særlig godt kørende, da de ikke har vundet en eneste fodboldkamp i over to måneder.

Reggina er ringe

Reggina har i deres sidste syv kampe tabt tre og spillet fire uafgjort med en samlet målscore på 5-8. Denne elendige stime startede den 28. januar, hvor de spillede 1-1 med Matera på udebane. Derefter blev til det to gange 0-0 med henholdsvis Fondi og Virtus Francavilla på hjemmebane. Herefter tog de en tur til Cosenza, hvor de spillede 1-1, hvilket betød, at de havde spillet uafgjort hele fire gange på stribe. Mod Trapani på hjemmebane fik de dog ikke et eneste point, da de løb ind i et 1-2-nederlag. I den efterfølgende kamp spillede de igen 0-0 – denne gang med Andria på udebane. Deres seneste to kampe er begge blevet tabt med 2-1. Først til Monopoli på hjemmebane og derefter til Catania på udebane. Der er altså ikke den store grund til, at de skulle være favoritter i aften.

Det kører for Casertana

Slet ikke når man kigger på udeholdets formkurve. De har således ikke tabt siden den 21. januar, og siden da er det blevet til fire sejre og tre uafgjorte med en samlet målscore på 6-2. De har slået henholdsvis Virtus Francavilla på udebane (0-1), Cosenza på hjemmebane (1-0), Siracusa på udebane (0-1) og Fondi på hjemmebane (1-0). De er altså rigtig gode til at score en enkelt gang og derefter holde buret rent. Det er da også en rigtig effektiv måde at avancere i tabellen på, og vi tror, at det bliver mere af samme skuffe i aften mod Mike Tullbergs tidligere klub.

Oddset på en Casertana-sejr er efter vores bedste overbevisning i øvrigt alt for højt sat, så der er rigtig god value i at spille på de trækker sig sejrrigt ud af denne duel og tager alle tre point med hjem.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,70.

Følg spilforslaget hos bwin