Dagens bwin fidus: Endnu et Northampton-nederlag

Kamp: Northampton Town – Shrewsbury Town
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Shrewsbury Town har set totalt ustoppelig ud nærmest hele sæsonen, og de er endda det bedste udehold i Sky Bet League One. Nu skal de så en tur til Sixfields Stadium for at møde kriseramte Northampton Town, som ligger og roder rundt på den forkerte side af nedrykningsstregen. Derfor burde det da også være en overkommelig opgave for Shrewbury at slå Northampton og tage alle tre point med hjem.

Nedrykningstruede Northampton

Det har ikke ligefrem været nogen mindeværdig sæson for Northampton Town. De har nemlig kun skrabet 39 point sammen i 37 kampe, da det er blevet til ti sejre, ni uafgjorte og 18 nederlag med en samlet målscore på 35-60. I deres sidste fem kampe er det endda kun blevet til tre point, da de har tabt to og spillet tre uafgjort. Denne stime startede, da de tabte 1-2 på hjemmebane til Gillingham Town den 13. februar. Fire dage senere spillede de 2-2 på udebane med Scunthorpe United. Ugen efter blev det til en nulløsning på hjemmebane med Oxford United. Derefter spillede de 1-1 på udebane med Bristol Rovers, inden de tabte 0-3 på hjemmebane til Rotherham United i lørdags. Northampton er altså i fuldstændig forfærdelig form, og det er virkelig svært at se dem få point mod Shrewsbury Town i aften.

Ustoppelige Shrewsbury

Det går derimod en hel del bedre for udeholdet. De ligger nemlig på andenpladsen i Sky Bet League One med 74 point. Det er blevet til 22 sejre, otte uafgjorte og kun seks nederlag med en samlet målscore på 49-27. Særligt på fremmed græs har de været i total topform. Her er de nemlig det bedste hold i hele ligaen, da det er blevet til 11 sejre, fem uafgjorte og tre nederlag med en samlet målscore på 25-17. Deres seneste fem udekampe er endda allesammen endt med en sejr og tre point. Den 27. januar slog de Portsmouth med 0-1, og ugen efter vandt de 1-2 over Bristol Rovers. Ti dage senere blev det til endnu en 1-2-sejr – denne gang over Fleetwood Town. I deres sidste to udekampe har de slået henholdsvis Charlton Athletic med 0-2 og Scunthorpe United med 1-2. Der skal altså noget specielt til for at slå Shrewsbury Town i denne sæson. Specielt når de ikke spiller hjemme på New Meadow. Det tror vi simpelthen ikke på, at Northampton Town er i stand til at levere.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,95.

Følg spilforslaget hos bwin