Dagens bwin fidus: Endnu en Gunners-sejr til samlingen

Kamp: Vorskla – Arsenal
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Ukrainske Vorskla har tabt deres seneste tre kamp i træk uden at score et eneste mål, og de får også mere end svært ved at gå videre fra Gruppe E i Europa League. I aften får de så besøg af Arsenal, som er ubesejrede i deres sidste sytten opgør og med en sejr kan sikre sig førstepladsen i gruppen. Umiddelbart har vi mere end svært ved at se værterne få point ud af deres anstregelser. Også selvom gæsterne skulle spare en hel del spillere på grund af et presset Premier League-program.

Unai Emery fortsætter stimen

Ukrainerne er placeret på en fjerdeplads i den hjemlige liga med 24 point via otte sejre og lige så mange nederlag med en samlet målscore på 15-18. Der bliver altså hverken scoret eller indkasseret særlig mange mål, hvilket selvfølgelig er fint nok, men der er lang vej op til top tre. Her finder vi Dynamo Kiev, Oleksandriya og Shakhtar Donetsk med henholdsvis 32, 33 og 41 point. I EL har de formået at skrabe tre point sammen ud af tolv mulige. Hvis de ikke vinder i aften, så er deres europæiske eventyr nok slut for denne gang.

Englænderne ligger nummer fem i Premier League med 27 point. Dem har de fået via otte sejre, tre pointdelinger og to nederlag med en samlet målscore på 28-16. Derudover har de så vundet tre og spillet en enkelt uafgjort i Europa League, hvilket gør, at de fører gruppen med tre point ned til Sporting. Skulle det lykkedes The Gunners at snuppe sejren i aften, så er de sikre på at vinde gruppen. Det må siges at være et stort incitament for at kæmpe til sidste blodsdråbe.

Mesut Özil sad i øvrigt på bænken i søndags og kom ikke på banen. Han kunne altså rent faktisk godt starte inde i aften. Uanset om han gør det eller ej, så burde Unai Emery have en bred og talentfuld trup nok til at tage tre point. En matchvinder er ikke nem at pege på, men Aaron Ramsey kunne godt være et frækt bud.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin