Dagens bwin fidus: The Reds tager fra den franske hovedstad med en sejr

Kamp: Paris SG – Liverpool
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 3,40 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er lagt op til et brag af en kamp på Parc des Princes, når Paris SG og Liverpool støder sammen i Gruppe C af Champions League. Det omvendte opgør på Anfield var virkelig seværdigt, da The Reds endte med at snuppe en sen 3-2-sejr. PSG var ellers kommet tilbage fra 2-0, men de måtte alligevel se sig slået. Indskiftede Roberto Firmino dukkede således op til allersidst og fik netmaskerne til at blafre. Selvom franskmændene er notorisk stærke på hjemmebane, så har vi alligevel mest fidus til englænderne.

Jürgen Klopp trækker det længste strå

Thomas Tuchels tropper har gjort rent bord i Ligue 1 indtil videre, da de har spillet 14 kampe og vundet dem allesammen med en samlet målscore på 46-7. Den franske liga er bare ikke særlig stærk, så det siger desværre ikke meget om deres nuværende niveau. I CL-gruppespillet er det blevet til et enkelt nederlag, en sejr og to pointdelinger med en samlet målscore på 11-7. De scorer altså masser af kasser, men deres defensiv er også rystende usikker til tider. Det så man blandt andet på Anfield, hvor de sejlede rundt i de første 45 minutter.

Jürgen Klopps tropper er forsat ubesejrede i Premier League, da det er blevet til ti sejre og tre uafgjorte med en samlet målscore på 23-5. Deres defensiv ser virkelig solid ud, og det har virkelig hjulpet at få hentet Alisson Becker og Virgil van Dijk. Selvom offensiven ikke sprudler ligesom i sidste sæson, så ser de stadig stærke ud, men der er brug for point mod Paris i aften. The Reds tabte nemlig højst overraskende med 2-0 i Beograd mod Røde Stjerne, hvilket betyder, at de står noteret for seks point efter fire opgør. Hvis de kan tre mere til samlingen i aften, så har de sat sig selv i den bedste tænkelig position til at vinde gruppen.

Neymar, Kylian Mbappé og Sadio Mané er allesammen tvivlsomme, da de døjer med småskavanker og sygdomme, men alle tre mand burde blive klar. Vi tror, at Jürgen Klopp ender med at trække det længste strå mod sin landsmand.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 3,40.

Følg spilforslaget hos bwin