Esbjerg på et kort

Dagens bwin fidus: Nordjysk trodsreaktion på Blue Water Arena

Kamp: Esbjerg fB – AaB
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,40 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Esbjerg fB har haft en fænomenal sæson indtil og ligger placeret på en tredjeplads med 26 point. De har dog ikke vundet siden slutningen af oktober måned. Der skal altså snart nogle nye sejre på bordet. Umiddelbart burde det være muligt mod de kriseramte nordjyder fra AaB, men efter en trænerfyring så tror vi, at de bolsjestribede spillere kommer ud på Blue Water Arena med ild i øjnene. Vores bedste bud er, at Jacob Friis får den perfekte start på tilværelsen som midlertidig manager for Hele Nordjyllands Hold.

Nordjysk trodsreaktion

Esbjergenserne har virkelig fået styr på deres defensiv de sidste mange måneder. Det kan man også tydeligt kan se i tabellen. Jeppe Højbjerg har således allerede noteret sig for hele syv clean sheets efter 17 spillerunder, hvilket må siges at være yderst imponerende. Det er dog ikke lykkedes ham at holde buret rent i sine sidste tre forsøg, hvor de har spillet 1-1 med Vendsyssel FF, tabt 2-1 til OB og spillet 2-2 med de danske mestre fra FC Midtjylland. Vi tvivler også på, at han formår at holde de nordjyske offensivspillere fra fadet i aften.

Aalborgenserne er nemlig pisket til at snuppe sejren og tage de tre point i aften. Efter en fuldstændig forfærdelig stime på syv Superliga-kampe uden en eneste sejre, skal der simpelthen andre boller på suppen i fiskerbyen. Morten Wieghorst er fortid i klubben, så der er ikke flere dårlige undskyldninger for ikke at levere en mandfolkeindsats. For en uge siden mod Vejle var de tæt på at vinde, men Arbnor Mucolli huggede et langskud i kassen kort før tid, og så endte det hele 1-1.

Det omvendte opgør på Aalborg Portland Park sluttede med en esbjergensisk sejr på 0-1, så det er med stor sandsynlighed en flok hævntørstige nordjyder, som kommer ind til dette opgør. Selvom statistikken ikke taler for dette spil, så siger vi mavefornemmelse, at gæsterne taber fra Esbjerg med en yderst tiltrængt sejr og alle tre point. Tom van Weert og Lucas Andersen må være de to bedste bud på en eventuel matchvinder.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,40.

Følg spilforslaget hos bwin