Dagens bwin fidus: Vidi FC ryger ud af Europa League

Kamp: Vidi FC – Chelsea
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,67 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Vidi FC er placeret på en tredjeplads i Gruppe L med seks point, hvilket er det samme mod BATE Borisov på andenpladsen. Chelsea finder vi derimod i toppen med maksimumpoint, så i princippet har de intet at spille om i dette opgør på Groupama Arena. Vi føler os dog stadig rimelig overbevist om, at englænderne vil tage kampen yderst seriøst og gå efter at snuppe sejren samt tage de tre point. Der kommer nemlig en flok sultne reservespillere og unge talenter på banen. De vil rigtig gerne vise sig frem for deres italienske cheftræner Maurizio Sarri.

Giroud garner og Chelsea vinder

Værterne svinger en hel del, da de har vundet fire og tabt tre ud af deres sidste syv opgør med en samlet målscore på 6-6. De er altså ikke særlig nemme at blive kloge på, men er ting er dog sikkert. Deres mandskab er ikke i nærheden af aftenens modstander. Også selvom Sarri skulle spare alle sine store stjerner. I den ungarske liga ligger de nummer to med otte point op til førstepladsen, mens de stadig kan sikre sig avancement til knockoutkampene med en sejr i aften. Vi kan dog ikke rigtig se det ske, da The Blues er i forrygende form for tiden.

Gæsterne har ikke smidt et eneste point i EL-gruppespillet, mens det blev til en sejr over de engelske mestre fra Manchester City i weekenden. Som om det ikke var vildt nok, så holdt de samtlige af Pep Guardiolas spillere fra fadet, og det gav et clean sheet. Der mangler altså hverken selvtillid eller tro på tingene i truppen for tiden. Vi kan også sagtens se dem fortsætte de fornemme takter lidt endnu. Deres reservespillere og unge talenter har nok at bevise overfor cheftræneren, så de vil kæmpe til sidste blodsdråbe. Også selvom de ikke kan miste førstepladsen i gruppen.

Et frækt bud på en matchvinder kunne være Olivier Giroud. Han har allerede noteret sig for tre fuldtræffere i turneringen. Vi sætter vores lid til, at han laver nummer fire og sikrer sejren for Maurizio Sarri og resten af Chelsea-mandskabet.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,65.

Følg spilforslaget hos bwin