Dagens bwin fidus: OB sender AaB på juleferie med et nederlag

Kamp: OB – AaB
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er et opgør mellem to traditionsklubber, når OB og AaB støder sammen på Nature Energy Park i Odense. Værterne har efter en forfærdelig sæsonstart kæmpet sig ind i top seks via en flot stime af ubesejrede kampe, som de dog mistede på MCH Arena mod FC Midtjylland sidste fredag. Gæsterne blev nødt til at fyre deres træner og forfremme assisten, da de er faldet længere og længere ned i tabellen efter fire sejre i deres første fem Superligaopgør.

OB er rigtig gode på Fyn

Fynboerne har vundet fem ud af deres seneste seks kampe med en samlet målscore på 12-7. Der er altså rigtig god grund til optimisme hos odenseanerne. Deres topscorer er Niklas Helenius med seks fuldtræffere, men han brændte godt nok karrierens første straffespark mod Jesper Hansen for en uge siden. Særligt hjemme på Nature Energy Park gør de godt, hvor det er blevet til fire sejre ud af fem mulige, mens det sidste opgør endte uden vinder. Vi kunne sagtens se dem fortsætte de fornemme takter i aften mod Jacob Friis og de bolsjestribede spillere.

Nordjyderne startede sæsonen ud på imponerende vis med at vinde fire ud af deres første fem kampe, men siden da er de gået totalt i stå. Rent faktisk har de kun vundet to gange siden da. Derudover er det så blevet til syv uafgjorte og fem nederlag, hvilket må siges at være yderst skuffende for en klub af AaB’s størrelse. Til dette opgør må de undvære det klare førstevalg på venstrebacken Jakob Ahlmann samt deres forsvarskaptajn Jores Okore. Begge er ude med karantæne. Det er to store tab for udeholdet, og vi har mere end svært ved at se dem holde buret rent. Da de samtidig heller ikke scorer særlig meget, så bliver det svært at få point.

Vores bedste bud på en matchvinder er den tidligere AaB’er Niklas Helenius eller måske endda Bashkim Kadrii. Begge er i fin form og kunne godt få netmaskerne til at blafre for De Striwede fra Fyn.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,95.

Følg spilforslaget hos bwin