Officielt logo for Champions League

Dagens bwin fidus: Ajax taber for første gang i månedsvis

Kamp: Ajax – Bayern München
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er dømt topbrag i Gruppe A af Champions League, når Ajax og Bayern München møder hinanden i den hollandske hovedstad Amsterdam. Hjemmeholdet er i forrygende form for tiden og har ikke tabt i månedsvis. Gæsterne prøver derimod stadig på at finde den rette melodi under deres nye cheftræner Niko Kovač. Selvom danskerklubben er ekstremt stærke hjemme på Johan Cruyff Arena, så kan vi simpelthen ikke se dem slå de mangedobbelte tyske mestre. Rent faktisk har vi svært ved at forestille os, at de overhovedet får point ud af deres anstregelser.

Lewandowski skyder med skarpt for tiden

Værterne har vundet deres seneste opgør på stribe, og alle deres sejre har været med to mål eller mere. Det hører dog også med til historien, at de har mødt fem relativt upåagtede modstandere i Excelsior, Breda, AEK, Den Haag og Zwolle. Hollænderne er allerede sikre på at avancere til knockout-kampene, men kan med en sejr i aften rent faktisk tage førstepladsen. Det scenarie har vi dog meget svært ved at se udspille sig, da deres modstandere på papiret er mindst et par klasser end dem og samtidig skal modbevise deres mange kritikere.

Gæsterne er kommet tilbage på det rette spor med sejre over henholdsvis Benfica, Bremen og Nürnberg. De er dog stadig langt efter Dortmund i Bundesligaen, og hvis ikke Niko Kovač vil præsenteres for en fyreseddel før sæsonen er omme, så skal han have sat en solid sejrsstime i aften. Skal den mission lykkedes, så bliver han selvfølgelig også nødt til at tage tre point i den hollandske hovedstad. Når man har brandvarme Robert Lewandowski på holdet, så burde det da bestemt også være muligt.

Polakken har således scoret 19 gange i sine 20 opgør, mens han også har noteret sig for fire oplæg. I CL-gruppespillet er det allerede blevet til seks fuldtræffere, og vi kunne sagtens se ham lave et par stykker mere i aften. Vi regner med, at Lewandowski bliver matchvinder og Bayern samtidig tager tre point mod Ajax.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin