Officielt logo for Champions League

Dagens bwin fidus: De svenske mestre snupper sejren i Ungarn

Kamp: Videoton – Malmö
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,45 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

De svenske mestre fra Malmö bliver nødt til at vinde i Ungarn mod Videoton, da de kun formåede at spille 1-1 på hjemmebane. En målrig uafgjort er selvfølgelig også en mulighed, men der er ikke den store tvivl om, at deres trofaste fans vil kræve en sejr. Det burde da også være muligt, når man tænker på, hvor kæmpestor kvalitetsforskel, der er på disse to mandskaber. Svenskerne har således været i to Champions League-gruppespil, siden ungarnerne sidst var med i Europa League-gruppespillet.

Det ungarske CL-eventyr slutter

Udover at have en masse europæisk erfaring så har Malmö også en hel del danskere på deres holdkort. Både Lasse Nielsen, Anders Christiansen og Søren Rieks har deres daglige gang i klubben, og de vil alle tre helt sikkert gerne imponerede deres træner, Uwe Rösler, i aften. Sidstnævnte scorede rent faktisk i fredags, da mestrene vandt med 0-1 på udebane over Dalkurd i ligaen. Det var deres tredje kamp på stribe med sejr i Allsvenskan. Ikke nok med at have vundet tre i træk så er det ved at være lang tid siden, at de sidst prøvede at tabe. Det var tilbage i maj måned, hvor de måtte rejse hjem fra Hammarby med et 2-1-nederlag i bagagen. Siden da har de vundet otte opgør og spillet fire uafgjort.

Videoton har overrasket mangt og mange ved overhovedet at komme så langt i Champions League-kvalifikationen. Der var nemlig ikke mange, som havde regnet med, at de ville slå Ludogorets fra Bulgarien ud i sidste runde. Det lykkedes dog alligevel efter 0-0 på udebane og 1-0 på hjemmebane. Man kan dog også godt se på deres sæsonstart, hvor de har spillet tre kampe, hvilket har kastet fire point af sig. Først slog de Kisvárda FC med 4-0 på hjemmebane, før de måtte nøjes med 1-1 på hjemmebane med Paksi FC. I fredags blev det så til endnu en pointdeling, da de spillede 1-1 på hjemmebane med Debreceni VSC.

Vi tror, at det ungarske CL-eventyr slutter i aften. De svenske mestre burde være en for svær modstander til dem.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,45.

Følg spilforslaget hos bwin