Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: Kedelig første halvleg på Blue Water Arena

Kamp: Esbjerg – SønderjyskE
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Esbjerg har fået en forfærdelig sæsonstart i Superligaen, da de blot har hentet to point i fire kampe og indkasseret hele ti mål i processen. SønderjyskE er kommet lidt bedre fra land med fire point og fire mål imod, men de har heller ikke ligefrem imponeret. Nu mødes de to mandskaber så på Blue Water Arena. Vi synes, at det lugter langt væk af en målfattig affære, som sagtens kunne ende med et kryds. Både efter første og anden halvleg er færdigspillet.

Totalt tæt affære på Blue Water Arena

Esbjergenserne er virkelig et mandskab, som er svært at blive klog på. Til tider spiller de fantastisk offensiv fodbold, men deres forsvar er hullet som en si. Det har man da også kunne se i deres første fire Superliga-kampe efter oprykningen fra NordicBet Ligaen. I sæsonpremieren gjorde de det ganske godt, da det endte 1-1- i Farum mod FC Nordsjælland. De efterfølgende tre opgør har dog været en hel anden historie, da de har indkasseret tre mål mod henholdsvis Vendsyssel, FC Midtjylland og Randers. Mod vendelboerne og midtjyderne fik de ikke point ud af deres anstregelser, men det gjorde de mod randrusianerne. Det var dog en ringe trøst, da de var foran 3-0 med et kvarter tilbage og alligevel endte med at spille 3-3.

Sønderjyderne startede deres sæson ud med at tabe 0-1 hjemme på Sydbank Park til AaB. Derefter var de så foran med 0-2 på EWII Park mod OB, men endte med at spille 2-2, da de indkasserede to mål i anden halvleg. Deres første og eneste sejr kom mod AC Horsens, som blev slået med 2-0 på hjemmebane. Sidste fredag gik turen så til Århus, hvor de tabte med 1-0, da Mustapha Bundu scorede kampens eneste mål kort før pausen. De svinger altså en hel del, og hvis de gerne vil undgå at blive en del af bundstriden, så skal der sættes flere point på kontoen.

Vi har meget svært ved at pege på en vinder af dette opgør. Når det er tilfældet, så plejer det at ende uafgjort. Vi sætter vores lid til en målløs første halvleg, da begge mandskaber har brug for en solid defensiv indsats.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin