Officielt logo for den europæiske Super Cup

Dagens bwin fidus: Målløs første halvleg i UEFA Super Cup

Kamp: Real Madrid – Atlético Madrid
Fidusen: Under 0,5 mål i 1. halvleg
Odds: 2,55 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I aften klokken 21:00 er der Madrid-derby på TV3+ i den europæiske Super Cup. Champions League-vinderne fra Real Madrid tager nemlig imod Europa League-vinderne og bysbørnene fra Atlético Madrid i Estland hovedstad Tallinn. Disse to mandskaber plejer at spille tætte og intense opgør, og vi har svært ved at se, det skulle blive anderledes i dette opgør. Særligt fordi der er en masse trætte VM-spillere i begge trupper, og der nok bliver sparet en smule på kræfterne.

Ingen mål før pausen

Det helt store samtaleemne i Real Madrid har naturligvis været, at Cristiano Ronaldo har forladt kongeklubben. Han havde brug for en ny udfordring, og derfor spiller han nu hos de mangedobbelte italienske mestre fra Juventus. For første gang i næsten et årti skal de altså prøve på at klare sig uden den femdobbelte Ballon d’Or-vinder. Det bliver spændende at se, hvordan Real Madrid kommer til at tackle den udfordring. Særligt når man tænker på, at portugiseren har stået for langt størstedelen af deres scoringer igennem de sidste mange sæsoner.

Hos Atlético har de derimod formået at holde på deres helt store franske stjerne Antoine Griezmann. Barcelona var ellers meget interesserede i at tilknytte ham, men han valgte til sidst at forlænge sin kontrakt, så de to parter nu har papirer på hinanden helt frem til sommeren 2023. Derudover har de hentet hans landsmand Thomas Lemar fra AS Monaco for omkring 70 millioner euro, og det må siges at være noget af en signing. Lemar har dog ikke haft særlig lang tid til at spille sammen med sine nye holdkammerater, så det er nok for tidligt at forvente en masse kampafgørende aktioner fra hans side af.

Vi forventer et par afventende mandskaber fra dommerens første fløjt. Umiddelbart ligner det en første halvleg med mange tacklinger og en masse nærkampe, men ikke særlig mange mål. Det ville sådan set ikke overraske os, hvis begge hold holder buret rent i de første 45 minutter. Både den 8. april i år og 18. november sidste år, stod der således 0-0 i pausen i Madrid-derbyet.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 2,55.

Følg spilforslaget hos bwin