Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: Målløs første halvleg på Nord Energi Arena

Kamp: Vendsyssel – Vejle
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Både Vendsyssel og Vejle rykkede sidste sæson op i Superligaen. Nu skal de to oprykkere så møde hinanden på Nord Energi Arena i Hjørring. Både værterne og gæsterne tabte deres sidste ligakamp, så de vil gøre alt, hvad de kan for at komme tilbage på sejrssporet. Umiddelbart ligner det her opgør en taktisk affære, hvor netmaskerne ikke kommer til at blafre særlig meget. Særligt de første 45 minutter kunne sagtens ende målløst. Jens Berthel Askou og Adolfo Sormani vil nemlig helt sikkert fokusere på den defensive stabilitet.

Fuld fokus på forsvaret

Holdet fra Hjørring lignede længe det bedste hold mod deres storebror fra AaB, men det kunne de ikke bruge til noget efter kampen. Kasper Risgård scorede nemlig kampens eneste mål i slutfasen, og så endte de med at tabe 0-1 til de bolchestribede nordjyder. Det var i øvrigt deres andet nederlag i træk efter at have fået ørerne i maskinen mod FC Nordsjælland, hvor de indkasserede tre scoringer imod og ikke selv kom på tavlen. Der skal altså andre boller på suppen i aften. Det er således ikke godt nok at tabe to i træk uden at score et eneste mål.

Mandskabet fra Nørreskoven tabte også deres sidste kamp. De var ellers foran mod mestrene fra FC Midtjylland, men så dukkede Rasmus Nicolaisen op på to hjørnespark og sørgede for en sejr til Jess Thorups tropper. Adolfo Sormani havde ellers fået fint styr på den vejlensiske defensiv, men i det sidste kvarter mod de midtjyske ulve, så det rigtig skidt ud. Det kan italieneren overhovedet ikke være tilfreds med. Han vil helt sikkert understrege, at de ikke skal give gaver væk igen.

Både værterne og gæsterne har ikke råd til flere defensive fejl. Vi regner umiddelbart med, at de første 45 minutter bliver meget taktiske, og at der ikke er nogle spillere, som får netmaskerne til at blafre. Det var i øvrigt også tilfældet sidst på Nord Energi Arena. Her stod der således 0-0 på måltavlen, da dommeren fløjtede til pause.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin