Dagens bwin fidus: Alt for højt odds på Burnley mod Başakşehir

Kamp: Başakşehir – Burnley
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 4,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Hvis man fulgte med i Premier League sidste sæson, så kan der ikke være den store tvivl om, hvem den store positive overraskelse var. Burnley endte højst overraskende på syvendepladsen efter en fantastisk første halvsæson. Derfor skal de spille Europa League-kvalifikation for første gang i klubbens historie. Efter et vaskeægte drama mod skotske Aberdeen, så skal de nu en tyr til den tyrkiske hovedstad Istanbul. Her venter Başakşehir, som er blevet til store favoritter af bookmakeren bwin. Det kan hænge sammen med, at englænderne er hårdt ramt af skader.

Başakşehir er ikke bedre end Burnley

Sean Dyche må først og fremmest undvære både Nick Pope og Tom Heaton i målet. Førstnævnte stod ellers fantastisk i sidste sæson, men må se på fra sidelinjen indtil ultimo oktober på grund af en skulderskade. Det betyder, at danske Anders Lindegaard kommer til at få chancen inde i buret, og han skal forsøge at holde tyrkerne fra at score. Den belgiske midtbanemand Steven Defour er godt nok tilbage i træning efter sin knæskade, men han mangler meget kamptræning. Derfor kommer han nok ikke i aktion.

Udover målmændene og midtbanenmanden, så må Burnley også undvære Stephan Ward, Robert Brady, Chris Wood samt Aaron Lennon. Det bliver bestemt ikke nogen nem opgave at snuppe sejren mod Başakşehir uden alle disse profiler, men det er stadig en overkommelig opgave. Vi synes i hvert fald, at det er helt vildt bwin giver pengene fire gange igen på en sejr til gæsterne. Værterne gjorde det da ganske godt i sidste sæson, hvor de vandt bronze, men der er meget stor forskel på den tyrkiske og engelske liga.

Derudover har Burnley både Sam Vokes og Ashley Barnes på toppen. Særligt førstnævnte er en klassisk engelsk angriber, som der arbejder stenhårdt i samtlige 90 minutter. Han er endda også ganske målfarlig. Mod Aberdeen kom han således på tavlen, og det kunne han også sagtens gøre i aften. Selv om de spiller på fremmed græs og har mange skader, så har vi stadig mere tiltro til gæsterne, end vi har til værterne.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 4,00.

Følg spilforslaget hos bwin