Dagens bwin fidus: Newcastle-nedturen fortsætter mod Tottenham

Kamp: Newcastle – Tottenham
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I dag starter Premier League-sæsonen for tolv mandskaber, da der skal spilles seks forskellige kampe i den bedste engelske række. Klokken 13:30 går det løs på St. James’ Park, hvor Newcastle tager imod Tottenham. Hjemmeholdet har haft en dårlig opstart, da de kun har vundet en enkelt ud af deres fem testkampe. Udeholdet har derimod vinderen af Den Gyldne Støvle ved VM på holdkortet. Vi synes, at det her opgør lugter langt væk af en sejr til Spurs over The Magpies.

Rafa Benítez er træt af tingenes tilstand

Sidste sæson sluttede Newcastle godt nok i den bedste halvdel af tabellen, men deres afslutning var alt andet end imponerende. De tabte således fire ud af deres sidste fem ligakampe. Rent faktisk var alle fire nederlag med et enkelt mål. Først måtte de sig slået af Everton på udebane med 1-0, og derefter var det så nedrykkerne fra West Bromwich Albion, der snuppede en 0-1-sejr på St. James’ Park. Mod Watford tabte de med 2-1 på udebane, og Tottenham slog dem også med 0-1 på deres eget stadion. Selvom de slog Chelsea med 3-0 i sæsonens sidste ligakamp, så var det en ringe trøst, da de har taget deres elendige form med sig ind i den nye sæson.

I deres fem venskabskampe er det således blot blevet til en enkelt sejr over St. Patricks, mens de har spillet uafgjort med Hull City og FC Porto samt tabt til både Braga og Augsburg. Deres spanske manager Rafa Benítez har da også været ude i pressen og brokke sig over sine spillere. Han sagde blandt andet, at de begår for mange fejl, og at det ikke kan blive ved med at fortsætte. Vi har virkelig svært ved at se dem få point mod Spurs i dag – også selvom de spiller foran deres egne fans.

Harry Kane scorede seks gange ved VM-slutrunden, og han kunne også sagtens komme på tavlen i dag. Hvis han gør det, så tror vi, at Tottenham triumferer og tager alle tre point med hjem til Nordlondon.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin