Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: Det lugter lidt af kryds i Hjørring

Kamp: Vendsyssel FF – SønderjyskE
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Blot to point adskiller Vendsyssel FF og Sønderjyske i Superliga-tabellen. Hjemmeholdet er placeret på en delt tiendeplads med 15 point, mens udeholdet ligger nummer otte med 17 af slagsen. Begge kommer ind til dette opgør med et clean sheet i bagagen, og vi har meget svært ved at se, hvem der skal score målene både for hjørringenserne og sønderjyderne. Det er således kun Stefan Gartenmann og Mart Lieder, der har scoret mere end to ligamål i denne sæson blandt alle spillerne på holdkortet.

Det lugter lidt af X

Værterne er kommet tilbage på rette spor efter to sejre i deres sidste fire kampe. Der er dog stadig et stykke vej til den sjove ende af tabellen, da de mangler fire point for at sikre sig en top seks-placering. Deres allerstørste problem er, at de lukker næsten to mål ind per opgør, mens der kun bliver scoret et i den anden ende, hvilket må siges at være en dårlig kombination. Sæsonens første clean sheet kom dog på Aalborg Portland Park i søndags, så måske der er bedring på vej.

Gæsterne sviger ekstremt meget og er ikke særlig nemme at blive kloge på. Fire sejre, fem uafgjorte og fem nederlag med en samlet målscore på 18-17 står de noteret for indtil videre. Både deres offensiv og defensiv fungerer egentlig okay, men de kan simpelthen ikke vinde to kampe i træk. Derfor har de blandt andet svært ved at få kæmpet sig op på sjettepladsen. Tingene ser dog en smule lysere ud for tiden, da de ikke har tabt deres seneste tre opgør, hvor det er blevet til en enkelt sejre, to uafgjorte og to clean sheets. Det må siges at være godkendt, og vi sagtens se den ubesejrede stime fortsætte lidt tid endnu.

Umiddelbart tror vi ikke på mål i første halvleg. Både Vendsyssel og SønderjyskE scorer ikke særlig mange mål, mens både Jens Berthel Askou og Claus Nørgaard vil bede deres mandskaber om en solid defensiv indsats. Det lugter lidt af 0-0 efter de første 45 minutter.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin