Dagens bwin fidus: Endnu en målfest mellem FCM og FCK

Kamp: FC Midtjylland – FC København
Fidusen: Over 2,5 mål
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Når FC Midtjylland og FC København støder sammen i enten ligaen eller pokalen, så plejer det at være målrige opgør. Det ville bestemt ikke undre os, hvis vi får endnu en undeholdende kamp med mange scoringer i aften. Både FCM og FCK har brandvarme spillere på holdkortet, og det plejer sjældent at gå kedeligt for sig, når de mødes på MCH Arena i Herning. Både Dame N’Doye, Robert Skov, Paul Onuachu og Marc Dal Hende kunne godt få netmaskerne til at blafre. Viktor Fischer er bestemt heller ikke noget dårligt bud.

Målgaranti på MCH Arena

Kenneth Andersens mandskab har ikke scoret under to mål på hjemmebane i ligaen siden den 14. juli i år, hvor det blev til 0-0 med AGF i sæsonåbneren. Siden da har de scoret enten tre eller fem gange foran deres trofaste fans på den jyske hede. Derudover er det ved at være længe siden, at de har scoret mindre end tre mål mod københavnerne på eget græs. Det er ikke sket siden den 30. oktober 2016, hvor de kun fik netmaskerne til at blafre en enkelt gang i 1-3-nederlag. De efterfølgende fire opgør endte med sejre på enten 3-1 eller 3-2. Vi føler os overbeviste om, at midtjyderne får netmaskerne til at blafre mindst to gange på MCH Arena.

Ståle Solbakkens spillere har absolut heller ikke haft nogle problemer med at finde bagsiden af nettet i denne sæson. Rent faktisk er de det næstmest scorende hold i Superligaen med 33 fuldtræffere i 14 kampe. Kun aftenens modstander har gjort det bedre, da de har scoret en enkelt gang mere end løverne. Robert Skov har scoret seks mål i sine sidste fem ligaopgør, og han ligner et oplagt bud på en målscorer i aften. Også den senegalesiske striker Dame N’Doye har vist fin form foran kassen, og det bliver svært at komme uden Viktor Fischer. Den tidligere Ajax-angriber har indtil videre været involveret i intet mindre end 22 scoringer, når man kigger på alle turneringer.

Begge mandskaber burde score i aften, og ét af dem kan også sagtens lave mere end én.

Derfor er dagens bwin fidus, at der bliver scoret over 2,5 mål til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin