Dagens bwin fidus: Mohamed Salah skyder The Gunners i sænk

Kamp: Arsenal – Liverpool
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det plejer sjældent at gå stille for sig, når Arsenal og Liverpool mødes i Premier League. Vi regner heller ikke med, at det bliver tilfældet på Emirates Stadium i aften klokken 18:30. Selvom hjemmeholdet er ubesejrede i alle turneringer siden midten af september måned, så har vi lidt på fornemmelsen, at denne flotte stime slutter. Udeholdet har nemlig endnu ikke prøvet at tabe i ligaen, og de har ikke tabt til aftenens modstander siden april måned 2015. Både Mohamed Salah og Sadio Mané ser i øvrigt rigtig skarpe ud for tiden.

Salah skyder Liverpool til tops

The Gunners smed to point i slutfasen mod Crystal Palace på Selhurst Park i søndags. Pierre-Emerick Aubameyang og Granit Xhaka havde ellers sørget for en 1-2-føring, men så lavede sidstnævnte straffespark på Wilfried Zaha, hvilket betød, at Luka Milivojević kunne knalde kuglen i kassen fra 11-meter-pletten og sørge for 2-2. Det satte en stopper for deres sindssyge sejrsstime på elleve opgør i træk, og nu tror vi så, at de må lide deres første nederlag i månedsvis. Arsenal lider nemlig af et kompleks, når det kommer til at spille mod Liverpool. Tre nederlag og tre pointdelinger er det blevet til siden april 2015, og de har indkasseret intet mindre end 17 mål i disse seks kampe. Det er næsten tre i snit.

The Reds ligner et mandskab som kan udfordre Manchester City i denne sæson. Otte sejre og to uafgjorte er det blevet til indtil videre med en samlet målscore på 20-4. De får altså netmaskerne til at blafre cirka to gange per opgør, mens de sjældent lukker mål ind i den anden ende. Det er en rigtig god kombination, hvis man skal byde Pep Guardiola og co. op til dans. Selvom sæsonen først lige er startet, så er de sprængfyldt med selvtillid og tro på tingene. Det kunne sagtens gå og blive udslagsgivende på Emirates i aften. Bedste bud på en matchvinder må være Mohamed Salah, som har noteret sig for fire fuldtræffere og to assists i sine sidste tre kampe for klubben.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin