Dagens bwin fidus: Vendsyssel og AaB scorer ikke i 1. halvleg

Kamp: Vendsyssel – AaB
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Mandagskampen i Superligaen er et nordjyske derby mellem Vendsyssel og AaB. Både hjørringgenserne og aalborgenserne har fået en fin start på sæsonen med to sejre og et enkelt nederlag i deres første tre opgør. Det var dog bestemt ikke kønt, da de spillede i søndags. Værterne tabte således med 0-3 på udebane til FC Nordsjælland. Gæsterne fik bøllebank af FC København i Telia Parken. De måtte nemlig rejse hjem fra hovedstaden med et 0-4-nederlag i bagagen. Det taler for, at dette derby bliver en defensiv og taktisk affære.

Det lugter lidt af kryds

Hjemmeholdet rykkede højst overraskende op i Superligaen efter en samlet sejr over Lyngby i to playoff-opgør. Det var der nok ikke ret mange, der havde regnet. Der var endda endnu færre, som havde troet på, at de ville vinde deres første to Superligakampe over henholdsvis OB og Esbjerg fB. Det var dog præcis, hvad der skete. Særligt den tidligere AaB-spiller Moses Opondo har været i fin form, da han allerede både har scoret og assisteret for Vendsyssel i denne sæson. Det har virkelig været godt for ham at komme ind på den centrale midtbane i stedet for at spille på kanten. Han er ekstremt hurtig, har en god fysik og kan sagtens sætte en mand eller to, hvis det bliver nødvendigt.

Udeholdet ligner derimod sig selv. I sidste sæson havde de store problemer med at score mål, og det har ikke rigtig ændret sig. Efter tre opgør står de således noteret for tre scoringer, så de fortsætter ud af samme spor. Det er uden tvivl defensiven, som skal sikre dem en placering blandt de seks bedste mandskaber efter 26 runder. Der var dog ikke særlig meget defensiv stabilitet at spore inde i Telia Parken, hvor de tabte med 4-0 og blev totalt kørt over af Dame N’Doye og Viktor Fischer.

Efter at have tabt stort i søndags så tror vi, at Jens Berthel Askou og Morten Wieghorst vil bede deres spillere om at levere en solid defensiv indsats. Det taler for, at vi ikke får et eneste mål i første halvleg, og at det ender med et kryds i pausen.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin