Dagens bwin fidus: FC København snupper sejren på EWII Park

Kamp: OB – FC København
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

FC København har fået tanket rigtig meget selvtillid de sidste par uger med sejre over Stjarnan samt Hobro IK og AaB. Både deres defensiv og offensiv virker til at være oppe i omdrejninger, og hvis det er tilfældet, så er der rigtig mange, som kommer i problemer mod dem i denne sæson. OB har derimod fået en rigtig dårlig sæsonstart med blot et enkelt point i deres første tre kampe. De skal nok heller ikke regne med det store i dag, selvom de spiller på hjemmebane.

Vidt forskellige formkurver

FCK spillede mod AaB hjemme i Telia Parken for en uges tid siden, og der lignede de virkelig et mandskab med fornyet tro på tingene. Dame N’Doye var fyr og flamme, og han fik Jakob Blåbjerg til at ligne en seriespiller. Fra det sjette til det 22. minut scorede han et vaskeægte hattrick, og derved var kampen afgjort allerede før den egentlig var begyndt. Viktor Fischer kom også på tavlen i slutningen af kampen, og så snuppede løverne en stensikker 4-0-sejr. I deres foregående Superliga-kamp mod Hobro IK på udebane var der heller ikke den store slinger i valsen. Her sørgede Robert Skov og Viktor Fischer nemlig for en 0-3-sejr. Derudover var islandske Stjarnan heller ikke den store forhindring i Europa League-kvalifikationen, så det har været et par rigtig gode uger for Ståle Solbakkens spillere.

Det kan man ikke sige, at det har været for Jakob Michelsens mandskab. De startede nemlig sæsonen ud med at tabe 3-2 til oprykkerne fra Vendsyssel FF på udebane. Mod SønderjyskE på hjemmebane var de bagud 0-2 ved pausen, men fik kæmpet sig tilbage på 2-2 i anden halvleg. I søndags tabte de så igen, da André Rømer fra Randers FC blev deres bøddel efter mindre end et minut. Odenseanerne formåede aldrig at svare tilbage på de kronjyske hestes føringsmål, og derfor tabte de 1-0.

Når man tænker på, at det er to mandskaber med vidt forskellige formkurver, der mødes på EWII Park, så lugter det her langt væk af en sejr til løverne fra hovedstaden. Viktor Fischer kunne sagtens komme på måltavlen og blive kampafgørende i dag.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin