Dagens bwin fidus: Pyunik taber hjemme på Republican Stadium

Kamp: Pyunik – Maccabi Tel Aviv
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Selvom der er massevis af Champions League-kvalifikation på programmet i dag, så synes vi, at fidusen skal findes i Europa League-kampen. Her tager Pyunik fra Armenien imod Maccabi Tel Aviv fra Israel hjemme på Republican Stadium i hovedstaden Jerevan. Efter vores bedste overbevisning så ligner det mest af alt en udesejr. Israelerne har et bedre mandskab end armenerne, og de har også mødt stærkere modstandere på deres vej til tredje kvalifikationsrunde. Derudover er Eliran Atar og Viðar Örn Kjartansson i fin form med to mål hver.

Pyunik har ingen europæisk erfaring

Værterne har på deres vej til denne kamp mødt Vardar Skopje, som de slog uden store problemer med sammenlagt 3-0. Derefter skulle de så op imod Tobol Kostanay, og her kom de i forholdsvis store problemer. Efter at have tabt med 2-1 på udebane, fik de hevet en 1-0-sejr i land på hjemmebane. Derfor avancerede de på reglen om udebanemål, men det var langt fra imponerende. Der er dog ikke den store tvivl om, at Maccabi Tel Aviv er en helt anden kaliber, og de kommer på en rigtig svær opgave i aften – også selvom de har hjemmebanefordelen i det første opgør.

Gæsterne har indtil videre ekspederet Ferencvarosi ud med samlet 3-0-sejr, hvorefter de slog Radnicki Nis med 4-2. Derudover har de så også vundet Toto Cuppen i hjemlandet, da de besejrede Beitar Jerusalem med 1-0. Aaron Schoenfeld stod for kampens enlige scoring efter en times tid, og det var nok til at sikre sæsonens første trofæ. De mangler altså bestemt ikke selvtillid, og de kunne sagtens holde liv i deres ubesejrede stime lidt endnu.

Hjemmeholdet har absolut ingen europæisk erfaring, mens udeholdet har prøvet at være med i rigtig mange europæiske gruppespil. Rent faktisk har de kvalificeret sig til Europa League-gruppespillet de sidste tre sæsoner i træk. Der er altså stor kvalitetsforskel på disse to mandskaber, og det burde også komme til udtryk på banen i aften. Eliran Atar og/eller Viðar Örn Kjartansson kunne godt komme på tavlen og blive matchvinder i den armenske hovedstad.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,85.

Følg spilforslaget hos bwin