Vejle kommune byskilt

Dagens bwin fidus: Forløsende sejr til førerholdet i NordicBet Ligaen

Kamp: Vejle – Fremad Amager
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er top imod bund i den danske første division, når Vejle ramler sammen med Fremad Amager. Hjemmeholdet fører NordicBet Ligaen, men har ikke gjort det særlig godt indtil videre i foråret, da de hverken har vundet eller tabt. Det er nemlig blevet til tre gange 0-0 i træk mod henholdsvis Thisted, FC Roskilde og Skive. Det er altså ved at være på høje tid, at de snupper en sejr og tre point, så de ikke mister deres førsteplads i tabellen.

Vejle har brug for at vinde

Selvom Fremad Amager har gjort det fremragende i forårssæsonen, så ligger de stadig og roder rundt på en niendeplads i ligaen. Det hænger blandt andet sammen med, at de har haft store problemer med at vinde på udebane samtidig med at du lukker alt for mange mål ind. På fremmed græs har de vundet fire, spillet en enkelt uafgjort og tabt seks med en samlet målscore på 9-17. Tre ud af deres seneste fire udekampe er i øvrigt blevet tabt. I to af kampene fik de endda en ordentlig en over nakken. Esbjerg bankede dem nemlig med 5-2, mens HB Køge sendte dem hjem med et 4-0-nederlag i baggagen. John Faxes tropper har det altså ikke særligt nemt, når de spillet væk fra eget græs.

Vejlenserne lå lunt i svinget til at snuppe førstepladsen og den direkte oprykning til Alka Superligaen efter en eminent efterårssæson. Nu er deres forspring dog skrumpet ind til blot to point efter tre uafgjorte i træk. De skal altså snart vinde nogle fodboldkampe, hvis de gerne vil ende øverst i NordicBet Ligaen. Derfor tror vi da også på, at de vil være toptændte fra start til slut i denne kamp, og det burde være nok til at trække sig sejrrigt ud af duellen og tage tre yderst tiltrængte point. Blandt andet i 0-0-kampen mod FC Roskilde var de rigtig uheldige med ikke at vinde, da de både fik et mål annulleret og brændte et straffespark. Vi sætter vores lid til, at den forløsende sejr kommer i dette opgør.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,85.

Følg spilforslaget hos bwin