Dagens bwin fidus: Sunderland får stryg atter engang

Kamp: Derby County – Sunderland
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,44 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Derby er placeret på en femteplads i EFL Championship. Nu skal de så op imod sidstepladsen Sunderland hjemme på Pride Park. Selvom hjemmeholdet ikke har vundet i deres seneste syv kampe, så er de stadig storfavoritter. Det er der også god grund til, da udeholdet simpelthen har set elendige ud hele sæsonen. Det er nemlig kun blevet til fem sejre ud af 38 mulige. Derfor ligner de også det mest stensikre bud på en nedrykker til den tredjebedste engelske række efter sæsonen. Det ligner en hjemmesejr i dette opgør.

Sunderland med kurs mod Sky Bet

Det er virkelig svært at se, hvordan The Black Cats skal formå at kravle op på den anden side af nedrykningsstregen. Selvom der kun er seks point til sikkerhed, så kan de ikke slå nogen som helst i denne sæson. I deres seneste ti kampe har de kun formået at skrabe tre point sammen, da de har tabt syv gange og spillet uafgjort tre gange. Deres seneste sejr ligger helt tilbage i midten af januar måned, hvor de formåede at besejre Hull med 1-0 på hjemmebane. Sidst de vandt på udebane var den 30. december, hvor de kunne tage hjem fra Nottingham med en 0-1-sejr i baggagen. Vi har virkelig svært ved at se, hvordan Chris Coleman skal få vendt den synkende Sunderland-skude, og det lugter langt væk af en endnu en nedrykning.

Derby har spillet fem uafgjort og tabt to af deres seneste syv opgør, og selvom det er en skidt stime, så tror vi på, at de kommer tilbage på sejrssporet mod The Black Cats. The Rams skal nemlig til at tanke tre point, da der er masser af mandskaber som ånder dem i nakken. Der er rent faktisk kun fire point ned til Millwall på tiendeplads i tabellen, så hvis de ikke snart får en sejr, så kommer de til at miste deres playoff-plads. Det burde være nok incitament til at banke bundproppen Sunderland hjemme på Pride Park i aften. Vi føler os overbeviste om, at Derby trækker sig sejrrigt ud af denne duel og tager tre tiltrængte point.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,44.

Følg spilforslaget hos bwin