Dagens bwin fidus: Magtfulde Magdeburg tager tre point

Kamp: 1. FC Magdeburg – FSV Zwickau
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,50 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er top imod bund i den tyske 3. Bundesliga, når Magdeburg tager imod Zwickau hjemme på MDCC-Arena. Hjemmeholdet ligger lunt i svinget til at sikre sig oprykning til den næstbedste række, mens udeholdet ligger og roder rundt i den kedelig del af tabellen. Magdeburg har vundet deres to kampe i træk over henholdsvis VfL Osnabrück og VfR Aalen med en samlet målscore på 8-1. Zwickau har derimod ikke smagt sejrens sødme siden den 7. marts, så der er ikke den store tvivl om, hvem der er forhåndsfavorit til at tage alle tre point.

Magtfulde Magdeburg

Hjemme på MDCC-Arena har Magdeburg set totalt ustoppelige ud nærmest hele sæsonen. Det er således blevet til 12 sejre, to uafgjorte og kun et enkelt nederlag med en samlet målscore på 32-8. Deres eneste liganederlag på eget græs ligger helt tilbage til den 21. oktober, hvor SpVgg Unterhaching vandt med 0-3. Siden da har de vundet seks og spillet to uafgjort, så der skal noget specielt til at tage point MDCC-Arena. Det tror vi ikke på, at Zwickau er i stand til at præstere.

Udeholdet er nemlig rigtig skidt kørende og særligt på fremmed græs, har de ikke set særlig gode ud. De har kun vundet to ud af 14 udekampe, mens fem er endt uafgjort og syv er blevet tabt med en samlet målscore på 10-20. Deres sidste udesejr var den 4. februar, hvor de slog FC Rot-Weiss Erfurt med 0-3. Siden da har de spillet uafgjort med FC Würzburger Kickers og Werder Bremen II samt tabt til SC Paderborn 07.

Når man kigger på de to mandskabers placering i ligaen samt deres nuværende formkurve, så kommer man hurtigt frem til den konklusion, at dette opgør lugter langt væk af en sejr til Magdeburg. Særligt Philip Türpitz og Christian Beck har været i fin form foran målet på det sidste. Førstnævnte har scoret  i sine sidste to kampe for klubben, mens sidstnævnte har noteret sig for fire mål i de foregående ti ligakampe. Der bliver altså nok at se til for Zwickau-forsvaret, og vi tror ikke, at de kan sætte en stopper for både Türpitz og Beck.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,50.

Følg spilforslaget hos bwin