Vejle kommune byskilt

Dagens bwin fidus: Fredericia taber i Nørreskoven

Kamp: Vejle – Fredericia
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,62 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er kun to kampe tilbage i NordicBet Ligaen, og Vejle ligger lunt i svinget til at snuppe førstepladsen og derved sikre sig direkte oprykning til Alka Superligaen. Det er ved at være ti år siden, at de sidst var med i det fineste selskab, så det ville være en kæmpe skalp for traditionsklubben. Først skal de dog sætte Fredericia på plads hjemme i Nørreskoven, men det burde da også være en overkommelig opgave. Udeholdet er nemlig i forfærdelig form og har ikke vundet i deres sidste fire opgør, hvor det er blevet til tre nederlag og en enkelt uafgjort.

Vejle er bare bedre

Selvom Vejle ikke har scoret særlig mange mål i denne sæson, så har det ikke været noget stort problem. Deres defensiv har nemlig været den bedste i ligaen, og der er kun blevet lukket 24 mål ind i 31 kampe. Det er da også grunden til, at de ligger nummer ét med tre point ned til Esbjerg fB på andenpladsen. Den stabile defensiv har da også været grundlaget for deres seneste sejrsstime. Det er nemlig blevet til fire vunde kampe på stribe, og der er kun blevet scoret et enkelt mål mod vejlenserne i den periode.

Så ser det straks værre ud for Fredericia. De har nemlig ikke vundet en eneste fodboldkamp i godt og vel en måned, og der er kun blevet skrabet et enkelt point sammen i deres sidste fire opgør. Det kom mod FC Roskilde på hjemmebane i en kamp, der endte helt uden scoringer. Derudover har de absolut intet at spille for, da de ligger isoleret i midten af tabellen. Deres cheftræner Jesper Sørensen stopper i øvrigt også efter denne sæson.

Det er også værd at nævne, Vejle har vundet deres sidste to indbyrdes opgør mod Fredericia. Den 17. september blev det til en 2-0-sejr på hjemmebane. Godt og vel en måned senere vandt de så med 0-1 på udebane. Vi tror på mere af samme skuffe i aften. Vejlenserne snupper deres tredje i træk

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,62.

Følg spilforslaget hos bwin