Aston Villas hjemmebane

Dagens bwin fidus: Ikke nogen målfest på Villa Park

Kamp: Aston Villa – Middlesbrough
Fidusen: Under 2,5 mål
Odds: 1,57 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Steve Bruce og Aston Villa slog Tony Pulis og Middlesbrough med 0-1 på Riverside Stadium. Derfor står de også med rigtig gode kort på hånden forud for returopgøret på Villa Park. Uafgjort er altså nok til at gå videre, og vi regner med, at The Villains kommer til at tage et defensivt udgangspunkt til kampen, selvom de spiller på hjemmebane. Derudover har de to mandskaber heller ikke ligefrem spillet målrige opgør i denne sæson. Deres fire indbyrdes kampe er således endt 0-0, 0-2, 0-1 og 0-1. Alt dette taler for, at vi ikke får nogen målfest på Villa Park i aften.

Steve Bruce skal op imod Tony Pulis

Som nævnt ovenfor er der en hel del ting, som taler for at det bliver et målfattigt opgør- Derudover spiller Aston Villa og Middlesbrough om en plads i finalen på Wembley, hvor den sidste oprykker til Premier League skal findes. Det her er altså en kamp, hvor der potentielt kan være over en milliard danske kroner på spil. I finalen venter enten Derby eller Fulham, og en af disse fire mandskaber får altså æren af at spille i det fineste selskab næste sæson. Der er altså ikke den store tvivl om, at dette med al sandsynlighed ender med at blive en taktisk affære. Hvis vi får ret i den anskuelse, så burde der heller ikke blive scoret mere end tre mål.

Både Steve Bruce og Tony Pulis er derudover også kendt for at være cheftrænere med et defensivt udgangspunkt. Særligt Tony Pulis gør en stor ære i at gå defensivt til værks og så håbe på at score via kontraangreb eller standardsituationer. Steve Bruce er også fra den gamle skole, og han kender den næstbedste engelske række ud og ind. Kampens størrelse, de to respektive managers og deres indbyrdes opgør taget i betragtning, føler vi os rimelig overbeviste om, at der maksimalt kommer to mål på Villa Park i aften. Vi har rigtig svært ved at se, der skulle komme en målfest.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,57.

Følg spilforslaget hos bwin