FC Helsingør mod Silkeborg i Superligaen

Dagens bwin fidus: Ikke nogen målfest på Helsingørs pløjemark

Kamp: Helsingør – Silkeborg
Fidusen: Under 2,5 mål
Odds: 1,72 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Når Helsingør tager imod Silkeborg i aften, så må det i sandhed sige at være en skæbnekamp. Det er nemlig den første af de to playoff-opgør, som kommer til at afgøre, hvem der rykker direkte ned i NordicBet Ligaen. Der er altså overhovedet ikke råd til fejl, da det kan komme til at koste en af de to klubber livet. Derfor tror vi da også, at det bliver en ekstrem taktisk affære med masser af tænding og spænding, men derimod også en mangel på mål. Særligt fordi banens beskaffenhed er mildest talt elendig.

Det lugter langt væk af få mål

På eget græs har Helsingør gjort det ganske godt det seneste stykke tid. Den 6. maj spillede de 1-1 med Randers, og den 22. april endte det med et målløst opgør mod lige netop Silkeborg. Fem dage forinden havde de formået at besejre AGF med 1-0. Deres eneste nederlag på hjemmebane i deres sidste fem opgør kom mod Hobro den 8. april i en kamp som sluttede 0-1 til udeholdet. Den 18. marts sendte de FC Nordsjælland hjem til Farum med et 1-0-nederlag i baggagen. Der er altså blot blevet scoret fem gange i lige så mange opgør på pløjemarken i Helsingør. Det er endnu en ting, som taler for, at det ikke ligefrem bliver nogen målfest i aften.

Tager man et kig på de to klubbers indbyrdes opgør på de deltidsprofessionelle oprykkeres hjemmebane, så tegner der sig også et billede. Udover det målløse opgør for omkring en måneds tid siden, så trak Helsingør sig sejrrigt ud af deres duel den 28. oktober. Det endte nemlig med en hjemmesejr på 2-0 efter et par hurtige mål af Adnan Mohammed og Nicolai Mortensen. Her blev der altså heller ikke scoret over 2,5 mål.

Vi har svært ved at forestille os, at der kommer mere end to mål i aften. Særligt når man tænkler på, at begge mandskaber spiller for deres liv på en pløjemark. Alt peger på at det bliver taktisk og målfattigt, så det spiller vi på.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,72.

Følg spilforslaget hos bwin