Dagens bwin fidus: FC Midtjylland sætter en stopper for Vejles stime

Kamp: Vejle – FC Midtjylland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,91 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Vejle BK har overrasket mangt og mange ved at få fem point i deres første tre Superliga-kampe, efter at de vandt NordicBet Ligaen i sidste sæson. Først slog de Hobro med 3-1, og derefter har de spillet 1-1 med både Brøndby og AGF. På et eller andet tidspunkt skal det første nederlag dog komme, og vi tror, at det bliver i aften på hjemmebane mod de danske mestre fra FC Midtjylland. Midtjyderne vandt nemlig deres sidste opgør med 3-1 over Esbjerg, og Gustav Wikheim ligner en mand i målform.

Vejles ubesejrede stime kan ikke vare ved

Selvom de midtjyske ulve spillede en midtugekamp mod FC Astana i Champions League-kvalifikationen, så har de stadig en stor nok trup til at præstere i den hjemlige liga. Jess Thorup har således mere end 30 forskellige spillere at vælge imellem, så det er bestemt ikke fordi, at han kommer til at mangle friske kræfter i aften. Uanset om han vælger at bruge alle sine store stjerner fra start eller ej, så har vi fuld tiltro til, at FCM kan trække sig sejrrigt ud af duellen i Nørreskoven og tage alle tre point med hjem til den jyske hede. Særligt fordi deres norske kantspiller Gustav Wikheim har vist storform de sidste par kampe. Han har således allerede scoret i både CL-kvalen og den hjemlige liga. Først på udebane mod Astana og derefter i den førnævnte 3-1-sejr over esbjergenserne på hjemmebane.

Vejlenserne har dog også en brandvarm brasilianer på holdkortet. Allan Sousa har nemlig scoret de sidste tre kampe i streg. To af disse scoringer har dog været på straffespark. Hvis oprykkerne skal på tavlen i aften, så bliver det med stor sandsynlighed ham det skal komme fra. Vi tror dog, at deres flotte ubesejrede stime stopper mod mestrene, da de simpelthen er for stærk en modstander. Jakob Poulsens frispark og hjørnespark samt Kian Hansens lange indkast kunne sagtens gå hen og blive udslagsgivende. Særligt hvis de kan servere bolden for enten Paul Onuachu eller Bubacarr Sanneh.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,91.

Følg spilforslaget hos bwin