Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: Første halvleg i Smilets By ender uafgjort

Kamp: AGF – SønderjyskE
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,15 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er som regel ikke særlig meget, der skiller AGF og SønderjyskE, når de støder sammen på Ceres Park & Arena i Århus. De sidste to kampe er således begge endt uafgjort, da det sluttede henholdsvis 0-0 og 2-2. Det ville undre os meget, hvis vi ikke kommer til at se mere af samme skuffe i aften, når de endnu en gang mødes i Smilets By. Efter vores bedste overbevisning så bliver de første 45 minutter en totalt tæt affære. Vi kan faktisk sagtens se første halvleg slutte uden en eneste scoring.

AGF misbruger mange chancer

Århusianerne startede deres sæson ud med at spille 0-0 på MCH Arena mod de danske mestre fra FC Midtjylland. Derefter blev det til 1-1 på hjemmebane mod bronzevinderne fra FC Nordsjælland. Mod Vejle i mandags måtte de så for tredje gang i træk nøjes med et enkelt point, da de atter en gang spillede 1-1. To ud af tre gange er De Hvii’e gået til pausen, hvor der har stået 0-0 på måltavlen. Det kunne sagtens ske igen i aften.

Sønderjyderne har nemlig allerede svinget en hel del i denne sæson. Først tabte de med 0-1 til AaB på hjemmebane. Herefter førte de 0-2 på udebane over OB, men måtte alligevel nøjes med kun et enkelt point, da de faldt fuldstændig fra hinanden efter pausen. I fredags fik de så endelig sat tre point ind på kontoen, da AC Horsens blev slået med 2-0 hjemme på Sydbank Park. Ligesom deres modstander har de to gange gået til pausen, hvor der ikke er blevet scoret i løbet af første halvleg. Det taler helt sikkert for, at vi ikke får et mål i de første 45 minutter.

Både David Nielsen og Claus Nørgaard vil helt sikkert fortælle deres spillere, at en scoring til 1-0 eller 0-1 kan gå hen og blive altafgørende. Særligt hjemmeholdet har således haft svært ved at score på deres chancer. Man skal altså nok ikke regne med nogen målfest i aften. Vi regner med, at første halvleg ender målløst. Der kunne dog godt komme et mål eller to i anden halvleg.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin