Vejle kommune byskilt

Dagens bwin fidus: Ikke den store action før pausen i Nørreskoven

Kamp: Vejle – AGF
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Vejle har overrasket mangt og mange ved at hente fire point i deres første to Superliga-kampe. AGF har derimod hverken prøvet at vinde eller tabe, da de indtil videre kun har formået at spille uafgjort. Vi synes, det er svært at pege på en vinder i Nørreskoven, når disse to mandskaber mødes, og når det er tilfældet, så plejer uafgjort at være det mest plausible udfald. Derfor kunne første halvleg også sagtens gå hen og blive en uinspirerende omgang, hvor der ikke bliver scoret overhovedet.

Begge hold kan leve med uafgjort

Hjemmeholdet startede deres sæson ud med at besejre Hobro på eget græs med 3-1. Det er dog værd at bemærke, der stod 0-0, da dommeren fløjtede for sidste gang i første halvleg. Mod Brøndby på udebane fik de også point, da opgøret endte 1-1. Det var i øvrigt også stillingen ved pausen. To ud af to gange er vejlenserne altså gået til pausen, mens det var totalt lige på måltavlen. Chancen for det sker igen i aften er derfor også forholdsvis stor.

Udeholdet er nemlig også rigtig glade for tætte opgør. Mod de danske fra fra FC Midtjylland blev der således overhovedet ikke scoret. Jakob Poulsen brændte endda straffespark kort før tid, og så endte det hele målløst. Mod bronzevinderne fra FC Nordsjælland stod der godt nok 0-1 efter de første 45 minutter, men David Nielsens mandskab fik udlignet i anden halvleg, og så sluttede det 1-1.

Både Vejle og AGF har altså allerede prøvet at spillet uafgjort i denne sæson, og de har også begge to prøvet at gå til pausen, mens der ikke var nogen som helst forskel på måltavlen. Vi har på fornemmelsen, at de første 45 minutter bliver kedelig, og at der ikke kommer et eneste mål. Bare for at være på den sikre side, så spiller vi dog på, at første halvleg ender uafgjort. Det kunne jo være, at der kommer mål i begge ender af Nørreskoven, og der så står 1-1 på tavlen, når første halvleg er færdigspillet.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin