Danmarks nationalstadion Telia Parken

Dagens bwin fidus: FC København fortsætter sejrsstimen

Kamp: FC København – AaB
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

FC København har ikke prøvet at tabe en Superliga-kamp hjemme i Telia Parken til AaB i mere end 11 år. Sidst de bolchestribede nordjyder kunne tage fra hovedstaden med tre point var den 5. maj 2007, hvor Jeppe Curth og Rade Prica med et mål hver sørgede for en 1-2-sejr. Siden da har der dog ikke været særlig meget at glæde sig over i det nordjyske. Det er således blot blevet til sølle tre point på Danmark nationalstadion. Man har således tabt 14 opgør og spillet tre uafgjort. Derudover er der blevet indkasseret hele 45 mål i processen.

AaB lukker altid mål ind i Parken

Aalborgenserne har godt nok fået deres bedste sæsonstart siden de vandt The Double i 2013/14, men det ændrer ikke på det faktum, at de er forheksede, når det kommer til at vinde Superliga-kampe i Parken. Selv med den forløsende sejr over FC Midtjylland forrige fredag, har vi svært ved at se dem slå Ståle Solbakkens spillere. De fik nemlig også tanket en masse selvtillid på DS Arena mod Hobro IK. Her vandt de nemlig med 0-3 på ét mål af Viktor Fischer og to af Robert Skov.

Københavnerne spillede godt nok Europa League-kvalifikation i torsdags mod Stjarnan fra Island. Der burde dog stadig være nok friske spillere til at snuppe sejren samt de tre point. Særligt når man tænker på, at de virkelig har noget at revanchere fra deres første hjemmekamp i den nye Superliga-sæson, hvor de tabte 1-2 til AC Horsens og brændte straffespark dybt inde i dommerens tillægstid. Deres trofaste fans vil se dem tage skeen i den anden hånd og vise hvorfor, at de er det største hold i Skandinavien.

AaB har ikke formået at holde buret rent på udebane mod FCK siden 2006, og det vil vi nærmest godt garantere, at de heller ikke gør i aften. Også selvom chancen er forholdsvis stor for, at de kommer til at stille sig dybt og forsvare sig med næb og klør. Det her ligner efter vores bedste overbevisning en smal sejr på 1-0 eller 2-0 til FC København.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,65.

Følg spilforslaget hos bwin